Noi PROTESTE #REZIST. Marș de la Guvern la PSD

Proteste
Proteste

Protestatarii se vor întâlni duminică, la ora 20:00, în Piața Victoriei. Vremea nu pare să fie de partea lor. Meteorologii anunță averse și temperaturi cuprinse între 15 și 23 de grade Celsius. 

”FAPTA I: Guvernul Tudose a elaborat un proiect de act normativ, numit Codul Administrativ. Proiectul prevede, printre altele, şi abrogarea legii care interzicea persoanelor condamnate penal să facă parte din Guvern. Asta inseamna ca un borfas, condamnat penal, va decide soarta romanilor si ii va reprezenta pe acestia. Daca nu vrei ca viitorul sa iti fie decis de un condamnat, vino alaturi de noi si cere, in gura mare, O GUVERNARE CURATA, o guvernare care sa te reprezinte.

FAPTA II: Jandarmeria, la ordin, a facut demersuri consistente sa opreasca protestele romanilor impotriva guvernarii ALDE-PSD. Trebuie sa iesim in strada pentru a sustine DEMOCRATIA, democratie care implica dreptul constitutional la libera exprimare. Da, orice roman are dreptul sa protesteze, sa isi arate nemultumirea sau indignarea, prin protest.” sunt motivațiile protestului, notate de ”Corupția ucide”. 

Protestatarii vor merge în marș de la Guvern la sediul PSD prin care să atragă atenția că nu vor ”să mai fim o nație de hoți”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel