Noi proteste contra politicii guvernamentale anti-Covid au avut loc în numeroase oraşe din Germania - Video

Noi proteste contra politicii guvernamentale anti-Covid au avut loc în numeroase oraşe din Germania - Video
Noi proteste contra politicii guvernamentale anti-Covid au avut loc în numeroase oraşe din Germania - Video

În numeroase oraşe din Germania s-a manifestat din nou luni împotriva politicii guvernamentale anti-coronavirus, informează dpa.

Peste 1.000 de participanţi au mărşăluit luni seară în Lubeck şi Koln. În Gummersbach, la aproximativ 50 de kilometri est de Koln, aproximativ 1.800 de persoane au protestat împotriva vaccinării obligatorii. În landul Mecklenburg-Vorpommern, poliţia a estimat, iniţial, un total de aproximativ 8.000 de manifestanţi care au ieşit să protesteze în mai multe oraşe. La Potsdam, poliţia interzisese un protest, dar sute de persoane au manifestat luni seara în centrul oraşului

Proteste și la Berlin, în mai multe locații din oraș

Şi la Berlin au fost organizate demonstraţii, în mai multe locuri. Potrivit poliţiei, nu au existat tulburări majore sau ciocniri. Proteste împotriva restricţiilor sociale şi a regulilor de vaccinare au avut loc în mod regulat în ziua de luni în ultimele câteva săptămâni, în contextul în care autorităţile şi-au înăsprit politica împotriva persoanelor nevaccinate.

Manifestație neanunţată în vestul landului Hesse, la Fulda

În oraşele Koblenz şi Mainz, poliţia a raportat, de asemenea, mitinguri de protest împotriva politicii guvernamentale de gestionare a pandemiei. La Fulda, în vestul landului Hesse, un număr de până în 1.000 de persoane au ieşit în stradă într-un protest neanunţat.

VIDEO

De asemenea, la Wangen, în regiunea Allgau din Bavaria, la protest s-au adunat aproximativ 1.000 de persoane în timp ce la Balingen, în landul Baden-Württemberg, au manifestat câteva sute de protestatari. Proteste au avut loc şi în mai multe oraşe din landul Saxonia, inclusiv la Dresda, Zwickau, Gorlitz, Chemnitz şi Freiberg.

La Freiberg, conform estimărilor iniţiale, s-au adunat aproximativ 700 de persoane şi a existat o creştere vizibilă a potenţialului izbucnirii unor violenţe.

VIDEO

Pe alocuri s-au format contra-proteste, cum a fost cazul la Leipzig, unde aproximativ 300 de persoane s-au adunat în piaţa folosită de obicei de adversarii măsurilor anti-coronavirus, scrie Agerpres.

Germania: Vaccinarea obligatorie nu va putea intra în vigoare mai devreme de mai sau iunie

Autoritățile din Germania vor putea implementa măsura de vaccinare obligatorie abia la jumătatea acesui an. Vaccinarea obligatorie nu va putea intra în vigoare în Germania până în mai sau iunie anul curent, cel mai devreme, şi nicidecum la începutul lunii martie, aşa cum a promis noul cancelar Olaf Scholz, a cărui "foaie de parcurs" în acest domeniu nu va putea fi respectată, relatează duminică EFE. Vezi continuarea știrii aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel