Noi modalități prin care se pot câștiga bani pe Instagram. Anunțul lui Mark Zuckerberg

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg anunță noi modalități prin care creatorii de conținut pot câștiga bani pe Instagram.

CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg a anunțat o serie de funcții la care Instagram lucrează pentru a ajuta creatorii să genereze mai multe venituri din conținutul postat, anunță CNBC, scrie Mediafax. 

Printre noile funcții se numără și o piață în care mărcile ar putea identifica creatori de conținut care se adresează audienței pe care o țintesc. Mulți creatori de social media sunt plătiți pentru a posta conținut sponsorizat, dar scopul acestei piețe ar fi ca Instagram să joace un rol sporit în a ajuta brandurile să descopere creatori emergenți, a declarat Adam Mosseri, șefulal serviciilor de imagini și videoclipuri deținute de Facebook.

Vânzări direct din aplicație

Zuckerberg a anunțat, de asemenea, magazine are creatorilor, care ar permite acestora să vândă bunuri utilizatorilor de Instagram direct prin profilurile lor de pe rețeaua socială.

Anul trecut, compania a introdus Facebook Shops și Instagram Shops, care permit companiilor să vândă direct utilizatorilor. Unii creatori de top, precum Kim Kardashian, au deja magazine pe profilurile lor de Instagram.

Magazine deschise online

„Acest lucru a fost deosebit de important în ultimul an. O mulțime de magazine fizice au trebuit să se închidă în timpul blocajelor, dar au rămas deschide online”, a spus Zuckerberg pe Instagram Live. „Poate fi o experiență mai personalizată și mai convenabilă.”

Directorii Facebook nu au precizat când vor fi lansate aceste funcții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel