Noi maşini DACIA în dotarea Poliţiei Române

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Mai multe autovehicule model Dacia Duster, Logan și Dokker vor intra în dotarea Poliției Române.

După vizita guvernamentală de săptămâna trecută de la Centrul Tehnic Titu din cadrul Groupe Renault România, ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, s-a întâlnit astăzi cu o delegație condusă de Christophe Dridi, Directorul Groupe Renault Romania, pentru a analiza calendarul de livrare și a prezenta noile modele de autospeciale care vor intra în dotarea Poliției Române.

„Pentru Poliția Română este esențial să creștem gradul de dotare cu mijloace de mobilitate, până la cel mai îndepărtat post de poliție din țară, întrucât știm foarte bine că reducerea timpilor de intervenție operativă salvează vieți. Dorința noastră este de a proteja angajații Ministerului Afacerilor Interne în timpul misiunilor și de avea în dotare autovehicule noi și performante produse în România, pentru toate intervențiile noastre” a declarat ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, cu prilejul acestei întâlniri, conform unui comunicat de presă al MAI. 

Astfel, autospecialele sunt pregătite pentru a răspunde cerințelor operative ale Poliției Române. Toate autovehiculele care vor fi achiziționate sunt dotate cu sisteme acustice și vizuale, dar și alte dispozitive specifice muncii de poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel