Noi locuinţe de serviciu în Bucureşti. Gabriela Firea: Cine beneficiază

Primarul General, Gabriela Firea, a înmânat astăzi cheile locuințelor de serviciu unor noi beneficiari ai acestei facilități oferite de Primăria Capitalei pentru personalul medical din cele 19 unități sanitare administrate prin ASSMB.

Proiectul vizează motivarea specialiștilor de a profesa în spitalele bucureștene, contribuind, alături de alte măsuri luate de municipalitate, la creșterea calității actului medical.

Primarul General, Gabriela Firea: “Sunt extrem de bucuroasă că am reușit, printr-un program în premieră inițiat de Primăria Capitalei în anul 2018, să fiu martora emoțiilor firești pe care le trăiesc la început de drum, în casă nouă, medicii și personalul sanitar care se chinuiau de ani de zile cu chirii foarte mari.

Am achiziționat aproape 200 de locuințe, cu 1 sau mai multe camere, în funcție de solicitările spitalelor, și urmează procedura pentru alte 300. Ne dorim ca pacienții care vin în spitalele administrate de noi să aibă parte de cele mai bune condiții, de aceea oferim cadrelor medicale condiții de muncă în care să poată performa și venim cu facilități care le conving să renunțe la drumul străinătății.

S-au mutat deja în astfel de locuințe 159 de cadre medicale și continuăm repartițiile. Cei care au primit astăzi cheile noilor locuințe sunt de la spitalul Victor Babeș, aflat în linia I în lupta Covid, de la Babeș și Carol Davilla.

În fiecare an, am realizat investiții consistente pentru cele 19 spitale: construim noi clădiri pentru spitale, extindem secțiile existente, le dotăm cu aparatură de ultimă generație și în continuare sănătatea este o prioritate pentru Primăria Capitalei.”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel