NOI înregistrări DNA Ploiești. Cosma, episodul 5: un alt procuror intră în joc

Vlad Cosma, fost deputat, a venit la Antena 3, duminică seară, cu noi înregistrări audio de la DNA Ploiești.

În episodul cinci, el a prezentat o înregistrare cu procurorul Giluela Deaconu, respectiv cel de-al patrulea procuror de la DNA Ploiești împotriva căruia a făcut plângere penală.

"Este vorba despre dosarul fostului primar al Ploieștului, Voloșevici, care, la vremea respectivă era senator PNL. Dosarul care s-a fabricat împotriva dânsului este din 2016. S-a făcut dosar pentru a nu mai candida încă o dată la Primăria Ploiești, lucru care s-a și întâmplat. Nu l-au arestat, dar i-au pus sechestru pe avere. În paralel, au fabricat și dosarul lui Daniel Savu. În dosarul fostului primar, avocații dânsului au solicitat ca eu să fiu martor în apărare. Am întrebat de ce mă cheamă atât de des. Mi s-a zis că dacă vreodată vreun judecător vrea să îmi vadă identitatea, eu fiind deputat, sunt pentru ei un martor foarte credibil. Voiau să ducă în eroare instanța", a zis fostul deputat.

[citeste si]

"Să revenim la situația de fapt. Am fost audiat ca martor. Cu o zi înainte, m-au chemat la DNA și m-au instruit ce trebuie să spun a doua zi în prezența avocaților apărării. Procurorii DNA Giluela Deaconu, Mircea Negulescu și Onea Lucian m-au chemat și mi-au zis: 'mâine vei fi audiat ca martor. Te vom întreba aceste lucruri. Tu trebuie să răspunzi cum îți spunem noi'. Îmi spuneau ce trebuie să spun în prezența avocaților apărării. Este o nouă dovadă despre cum se falsifică probe", a zis Vlad Cosma la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel