Uciderea lui Adrian Kreiner: Liderul grupului de asasini se ascunde în Indonezia. Sorin Ovidiu Bălan: Toate acele planuri ne arată că în spate se află și altceva

Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik

În cadrul unei emisiuni la Antena 3 CNN, jurnalistul de investigații Sorin Ovidiu Bălan a avut un comentariu legat de cele mai noi informații din cazul uciderii milionarului din Sibiu, Adrian Kreiner. 

După luni de căutări, surse apropiate anchetei susțin că liderul grupării care l-a ucis milionarul din Sibiu, Adrian Kreiner, s-ar ascunde în Asia, mai exact Costinel Cosmin Zuleam. Acesta se află în Indonezia. Totodată, există indicii care arată ca acesta ar fi trecut inclusiv prin Insulele Bali, acolo unde omul de afaceri din Sibiu ar avea mai multe cunoștințe. 

Între timp, în fața anchetatorilor și în fața judecătorilor a ajuns Laurențiu Ghiță, la finalul lunii trecute. Acesta a refuzat să facă orice fel de declarație în fața magistraților și procurorilor. Mai mult, Ghiță a refuzat să dea detalii despre ceasurile pe care a reușit să le fure din casa afaceristului. 

Pe cealaltă parte, autoritățile române se pregătesc de extrădarea celui de-al treilea asasin, Marian Minae, cel care se află în aceste momente încarcerat în Irlanda de Nord. La finalul acestei luni Minae va ajunge în fața magistraților pentru confirmarea mandatului european de arestare. Toți cei trei sunt acuzați de moartea afaceristului din Sibiu, Adrian Kreiner.

În cadrul unei emisiuni la Antena 3 CNN, jurnalistul de investigații Sorin Ovidiu Bălan a avut un comentariu legat de cele mai noi informații din cazul uciderii lui Kreiner.

De ce l-au învelit în covor? Nu voiau să-i lase urme?

"O să spun că mie mi se pare că în spatele acestor trei indivizi, care deja este evident că au fost în casă, pentru că probele ADN sunt absolut concludente, se mai ascunde ceva. Ceva pe care anchetatorii nu-l spun. Ori încă nu l-au dibuit. În primul rând, nu sunt niște tâlhari de clasă, dacă pot să spun așa. Mai există o tâlhărie similară, (...) tot așa îl legase, îl bătuse, până când au luat banii de la el. Faptul că au fugit în Marea Britanie, în Regat de fapt, dovedește că nici nu prea aveau unde să se ascundă. Toate acele planuri minuțioase despre care vorbește primul arestat ne arată că în spate se află și altceva. Dacă ei au filat, au urmărit acea casă două zile, cât s-a spus, casa omului de afaceri din casa închisă care era vis a vis, ei habar nu aveau că în casă nu există doar omul de afaceri. Mai mult, nu era doar cu iubita lui, ci împreună și cu fiica care venise în vacanță. Nici nu și-au dat seama că mai erau două persoane. În plus, l-au învelit într-un covor și acolo l-au bătut. Nu voiau să-i lase urme, ar fi concluzia noastră. De ce nu voiau să-i lase urme? Voiau informații de la Adrian Kreiner, iar acesta în caz dacă se ducea la poliție și reclama că a fost agresat în casă să nu aibe probe la medico-legal? Sunt mai multe lucruri. Eu cred că trebuie să plecăm din Germania și să răspundem la prima întrebare: De ce victima când s-a întors în Sibiu nu a revenit la numele lui românesc și a rămas cu numele soției din Germania? Și în al doilea rând, cred că trebuie să ne mai gândim și la alte afaceri ale victimei, este vorba de acea criptomonedă pe care o inventase", a afirmat Sorin Ovidiu Bălan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel