Noi documente îl pun în ȘAH MAT pe Joe Biden. FBI refuză să comenteze

Joe Biden
Joe Biden

Încep să apară noi dovezi privitoare la fiul candidatului democrat la președinția SUA, Joe Biden. Iată ce a făcut acesta.

Mai multe documente, obținute de Fox News, par să arate semnătura lui Hunter Biden pe hârtiile de la atelierul de reparații de computere din Delaware, unde fiul fostului vicepreședinteal SUA, Joe Biden, ar fi aruncat un laptop care conținea e-mailuri legate de relațiile sale comerciale în străinătate. Presupusul document, semnat deHunter Biden, detaliază lucrările de reparații care urmau să fie efectuate pe trei laptopuri MacBook Pro la „The Mac Shop” din Wilmington, Delaware. În afară de semnătură, documentele notează numele lui Biden în secțiunea „factura către” pentru un cost de 85 de dolari (vezi documentele AICI). 

Dovezile suplimentare obținute de Fox News includ documentele FBI, care detaliază interacțiunile biroului cu John Paul Mac Isaac, proprietarul „The Mac Shop”, care a raportat conținutul laptopului autorităților, după cum a scris pentru prima dată New York Post.

FBI a refuzat să comenteze situația

Isaac a primit o citație pentru a depune mărturie în fața Curții Districtuale a SUA, pe 9 decembrie 2019. O pagină afișează ceea ce par a fi numere de serie pentru un laptop și un hard disk luat în posesie. Până în prezent, biroul FBI și procurorul american din Delaware au refuzat să comenteze public situația.

Tranzacțiile comerciale din străinătate au fost reexaminate săptămâna trecută, când New York Post a publicat e-mailuri între Biden și asociații din China și Ucraina. Un e-mail, datat 13 mai 2017, și obținut de Fox News, include o discuție despre „pachete de remunerare” într-o afacere cu un CEFC China Energy Co., aflat acum în faliment. E-mailul a apărut pentru a-l identifica pe Hunter Biden drept „președinte/vicepreședinte în funcție de acordul cu CEFC.”

Echipa de campanie a democratului a negat faptul că Joe Biden sau Hunter Biden s-ar fi angajat în orice acțiune ilegală, potrivit FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel