Noi dezvăluiri și întrebări în cazul morții lui Ionuț. Cine răspunde?

03_teren_viran_RP_thumb_630_380
03_teren_viran_RP_thumb_630_380

Moartea lui Ionuț Anghel a fost încă de la început una suspectă. Când nu se știa că avea să devină subiect de presă și, ulterior, campanie pentru uciderea în masă a maidanezilor, au fost făcute câteva declarații care nu au mai fost luate în calcul. Acum, după ce au fost descoperite noi detalii se pun alte întrebări, unele la care anchetatorii ar trebui să aibă răspunsul. Însă anchetatorii, potrivit surselor De Ce News, nu consideră camerele de supraveghere un element important în anchetă, așa cum nici Octavian, martorul-cheie, care s-a dus singur la poliție, nu este parte importantă a anchetei. 

Octavian, martor-cheie pentru cine?

Cele mai noi informații sunt legate de bărbatul care l-a adus pe Andrei în parc. O sursă apropiată familiei a declarat pentru De Ce News că bărbatul, considerat de presă și de opinia publică martor-cheie, l-a dus pe Andrei cu mașina în parc. Dacă l-ar fi dus pe jos, timpul de la dispariție până la aducerea în parc ar fi fost mai mare.

Octavian nu a fost chemat de către procurori pentru a da o declarație. El a mers de bunăvoie la poliție, miercuri, după ce a văzut că este menționat ca martor-cheie în presă. A declarat că Andrei i-a spus doar că s-a pierdut, l-a dus în parc, la un paznic, a venit bunica și l-a luat, iar el a plecat. Nu știa nimic despre Ionuț. Procurorii nu i-au luat o declarație oficială, i-au cerut doar numărul de telefon și ar urma să-l sune ei.

Un alt element important ar fi audierea oamenilor care locuiesc în blocul cel mai apropiat de presupusul loc al morții, care au balcoanele și geamurile către acel loc. Este posibil ca cineva să fi auzit ceva, așa cum este posibil ca toți să fi fost la muncă. În orice caz, persistă întrebarea: A auzit cineva din acele locuințe ceva, un strigăt de ajutor, un lătrat de câine?

Camerele de supraveghere nu contează?

O altă observație a fost că anchetatorii nu ținuseră cont, până la apariția în presă, de camerele de supraveghere din parc. Ceea ce este demn de menționat este că sunt camere de supraveghere și pe peretele exterior al clubului Bamboo, pe peretele care dă spre lac, dar și pe blocurile care fac parte din complexul rezidențial. Unde bat camerele? Ce rază acoperă? Au surprins măcar un detaliu? Asta ar trebui să stabilească anchetatorii. Potrivit surselor noastre, înregistrările de pe acele camere nu au fost ridicate ca probe.

Unde a murit Ionuț?

Revenind la declarațiile făcute uitate, din ziua tragediei, prima declarație a purtătorului de cuvânt al ISU București a fost: "Este o zonă greu accesibilă, sunt puține explicații despre această întâmplare". Apoi, copilul ar fi fost găsit pe o platformă de la adresa Strada Tuzla, numărul 50. Mai mult, este pusă o cruce în mijlocul câmpului. Unde a fost găsit Ionuț în cele din urmă?

Diferența dintre un câine maidanez și unul de rasa comună

O altă întrebare care se ridică este următoarea: Dacă acei câini care păzeau terenul privat erau de rasă, mai exista această repulsie față de maidanezi? În primul rând, un câine de rasă comună care este într-o curte nu mai este maidanez sau câine fără stăpân. El doarme, bea apă, mănâncă în acea curte. Proprietarul și-a asumat această responsabilitate. Îl putea trece pe numele lui la ASPA până la sfârșitul anului 2014. Aceasta este legea dată de ASPA în cazul câinilor cu stăpân. În orice caz, proprietarul a fost amendat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel