Martor în cazul Răzvan Ciobanu: a fost urmărit de trei mașini! Cel mai probabil: CRIMĂ

Răzvan Ciobanu a murit cu câteva ore înainte de a fi găsit
Răzvan Ciobanu a murit cu câteva ore înainte de a fi găsit

Accidentul rutier petrecut luni dimineața în judeţul Constanţa, în urma căruia a decedat creatorul de modă Răzvan Ciobanu, a lăsat în urmă numeroase întrebări. Ancheta aflată în plină desfășurare ar putea să fie răsturnată de expertiza preliminară a mașinii și ipoteza prezentată de un martor cheie.

Ultimele informații apărute în cazul morții lui Răzvan Ciobanu arată că airbag-urile s-au declanșat la 160 de km la oră la momentul impactului, conform expertizei preliminare a mașinii, informează Antena 3. Înainte de a intra pe câmp, viteza de deplasare a mașinii era însă mult mai mare. Din cazua dereglării computerului nu se poate stabili ora impactului.

Aflată în plină desfășurare, ancheta autorităților se concentrează pe stabilirea modului în care au fost distruse probele de la fața locului, informează Antena 3. Este luată în calcul inclusiv distrugerea probelor din nepriceperea polițiștilor.

Scenariul prezentat de un martor cheie

Ipoteza crimei este prezentată de un martor cheie, care susține că mai mulți indivizi, aflați în trei mașini, l-au urmărit, atacat și ucis pe Răzvan Ciobanu. Acesta a auzit în jurul orei 4 dimineața o bubuitură, pentru ca mai apoi să vada mai multe persoane lângă mașina distrusă.

Anchetatorii nu exclud însă scenariul potrivit căruia o mână criminală ar fi setat mașina pe pilot automat, lăsându-l pe designer singur la volan. În urma impactului, victima a fost proiectată în afara autovehicului și găsită orientată cu fața în jos, în proximitatea acestuia. Poziția victimei a fost modificată de către specialiștii SMURD sosiți la fața locului în urma apelului 112, pentru a aplica procedurile specifice.

IPJ Constanța a deschis o anchetă pentru a verifica dacă anumite probe și componente importante ale mașinii au fost deteriorate după ce epava mașinii a fost recuperată cu ajutorul unui tractor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel