Noi detalii despre moartea lui Prince au fost făcute publice

Anchetatorii însărcinați să facă lumină în cazul morții celebrului artist Prince, provocată de o supradoză de analgezice în aprilie, sunt de părere că artistul ar fi putut fi victima unor medicamente contrafăcute.

Autoritățile lucrează la această ipoteză după confiscarea mai multor medicamente de la reședința artistului în Paisley Park.

Medicamentele erau prezentate ca hidrocodonă, un opioid semisintetic, folosit ca analgezic, dar în realitate era vorba despre fentanil, un analgezic foarte puternic pentru care Prince nu avea rețetă. Autopsia cântărețului, care a murit la 21 aprilie la 57 de ani, a dezvăluit o doză fatală de fentanil luată accidental.

Anchetatorii "înclină spre ipoteza că Prince a luat medicamentele fără să știe că era vorba de Fentanil", scrie Star Tribune, potrivit Agerpres.

Aproximativ de 80 de ori mai puternic decât morfina, fentanilul, prezent adesea în medicamentele contrafăcute, face ravagii în SUA și Canada, unde a crescut îngrijorător numărul deceselor provocate de supradoze".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel