Nistor, procuror-șef interimar DNA. Chirieac: Nu știu cât de bucuros este statul subteran

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat, marți, la Antena 3, că preluarea conducerii DNA de către Călin Nistor nu este pe placul "statului subteran".

Bogdan Chirieac a declarat la emisiunea Obiectiv, de la Antena 3, că "statul subteran" nu este deloc bucuros de venirea lui Călin Nistor în fruntea Direcției Naționale Anticorupție, chiar și interimar. "Nu știu cât de bucuros este statul subteran cu numirea lui Călin Nistor în această funcție. Ceva îmi spune că nu este deloc bucuros", a declarat Bogdan Chirieac.

Citește și: Călin Nistor, procuror-șef interimar DNA

"Au părăsit instituția repsecitvă"

Întrebat de Oana Zamfir ce s-a întâmplat cu procurorul general Augustin Lazăr în acest context, analistul a declarat că este vorba și de ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp în DNA. "Este vorba și de instituție, pentru că vedeți că foarte mulți dintre cei care au săvârșit fapte acolo au părăsit instituția respectivă. Nu știu dacă ei au vrut să o părăsească sau au fost ejectați din instituție. Iar numirea lui Nistor este menită să echilibreze lucrurile", a mai spus Bogdan Chirieac.

Citește și: DNA. Anca Jurma, ultimul mesaj: S-a ajuns prea departe

 

"E o alegere bună"

Analistul afirmă că Nistor a refuzat să dea curs solicitărilor Laurei Codruța Kovesi. "Domnul Nistor este cel care, în ultimii doi ani de zile, după știința mea, nu a mai dat curs solicitărilor, unele dintre ele profund discutabile, ale doamnei Laura Codruța Kovesi. Deci domnul Călin Nistor era pe linie moartă în DNA în zona respectivă, nici nu își mai asuma răspunderea tocmai din cauza gravelor abuzuri care s-au desfășurat în instituția respectivă. E o alegere bună din punctul meu de vedere", a mai spus Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel