Ninsorile revin de duminică. Vezi prognoza meteo de weekend

ninsoare
ninsoare

Sâmbătă, temperaturile sunt încă şi mai plăcute. Maximele vor atinge valori de la 2 la 12 grade, cu cele mai mari temperaturi în sud-vest. De duminică seara vremea se va înrăutăţi în vestul, centrul şi nordul ţării, unde norii se înmulţesc şi pe arii din ce în ce mai extinse vor cădea precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare în Maramureş, Transilvania şi zona de munte, mixte în Moldova şi mai ales ploi în Crişana şi Banat.

Sâmbătă, soarele însă nu se prea arată în jumătatea sudică a ţării, unde fulguieşte trecător spre zona de munte. În celalalte regiuni, vremea va fi frumoasă, cu cer variabil şi vânt moderat şi numai ceaţa matinală ar mai putea fi motiv de nemulţumire pentru locuitorii de la câmpie.

Capitala are parte sâmbătă de o temperatură uşor mai mare, 8 grade Celsius. Ceaţa se va aşeza peste oraş în zori, dar amiaza va ţine partea soarelui, aşa că sţmbătă, în Bucureşti, se anunţă una mai degrabă frumoas

Duminică, vremea va fi normala din punct de vedere termic, dar se va înrăutăţi spre seară în vestul, centrul şi nordul ţarii, unde norii se înmulţesc si pe arii din ce în ce mai extinse vor cădea precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare în Maramureş, Transilvania şi zona de munte, mixte în Moldova şi mai ales ploi în Crişana şi Banat.

În restul teritoriului, soarele împarte cerul cu norii şi numai izolat, spre seara, se vor semnala precipitaţii slabe mixte. Vântul va avea unele intensificari la munte, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade. Dimineaţa în zonele joase va mai fi ceva ceaţa.

Duminica, în Capitală, ziua începe cu soare, dar spre seara cerul se înnorează. Vântul adie uşor, iar maxima termică a zilei va fi de 7 ...8 grade.

Luni, norii rămân adunaţi peste mare parte din ţară şi, mai ales în prima parte a zilei, vor cădea precipitaţii predominant sub forma de ninsoare în regiunile centrale şi nord-estice şi mixte, local în partea sud a teritoriului şi cu totul izolat în rest. Vântul îşi face simţită prezenţa mai ales în Moldova, Dobrogea şi la munte. Temperaturile maxime, uşor mai coborâte decât cele normale pentru aceasta data, se vor încadra între 0 şi 10 grade, cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei şi cele mai ridicate în vest si sud-vest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel