Ninsoare abundentă în județul Mehedinți

Subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, Orşova şi Baia de Aramă sunt pregătite, miercuri, să intervină pe arterele de circulaţie din nordul judeţului unde ninge abundent, deşi până la această oră nu s-au înregistrat blocaje pe drumuri. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, Raluca Tîrcă, a declarat că în zonă statul de zăpadă a depăşit şapte centimetri, iar traficul pe drumurile naţionale, judeţene şi comunale se desfăşoară în condiţii de iarnă. 

"Circulaţia autovehiculelor se desfăşoară în condiţii de iarnă, dar nu sunt sectoare de drum rutier blocate. Administratorii acestora execută lucrări de deszăpezire şi aplică pe carosabil materiale antiderapante", a precizat Tîrcă. 

Potrivit acestuia, ISU monitorizează zona afectată de zăpadă şi va interveni prompt când se vor înregistra evenimente, judeţul Mehedinţi aflându-se sub atenţionare de cod portocaliu de ninsori, până la ora 18,00. 

"Ninsoarea a produs dificultăţi în reţelele de drumuri ale localităţilor Baia de Aramă, Balta, Bîlvăneşti, Isverna, Matorăţi, Obârşia Cloşani şi Sfodea. Autorităţile locale prin serviciile de voluntari pentru situaţii de urgenţă intervin pentru diminuarea efectelor ninsorii", a mai adăugat Raluca Tîrcă, conform Agerpres.

[citeste si

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel