Ninsoare abundentă în județul Mehedinți

Bogdan Bolojan / 19 apr 2017 / 15:54 Salveaza PDF Comentarii
Vreme
Descriere foto: Vreme

Subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, Orşova şi Baia de Aramă sunt pregătite, miercuri, să intervină pe arterele de circulaţie din nordul judeţului unde ninge abundent, deşi până la această oră nu s-au înregistrat blocaje pe drumuri. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, Raluca Tîrcă, a declarat că în zonă statul de zăpadă a depăşit şapte centimetri, iar traficul pe drumurile naţionale, judeţene şi comunale se desfăşoară în condiţii de iarnă. 

"Circulaţia autovehiculelor se desfăşoară în condiţii de iarnă, dar nu sunt sectoare de drum rutier blocate. Administratorii acestora execută lucrări de deszăpezire şi aplică pe carosabil materiale antiderapante", a precizat Tîrcă. 

Potrivit acestuia, ISU monitorizează zona afectată de zăpadă şi va interveni prompt când se vor înregistra evenimente, judeţul Mehedinţi aflându-se sub atenţionare de cod portocaliu de ninsori, până la ora 18,00. 

"Ninsoarea a produs dificultăţi în reţelele de drumuri ale localităţilor Baia de Aramă, Balta, Bîlvăneşti, Isverna, Matorăţi, Obârşia Cloşani şi Sfodea. Autorităţile locale prin serviciile de voluntari pentru situaţii de urgenţă intervin pentru diminuarea efectelor ninsorii", a mai adăugat Raluca Tîrcă, conform Agerpres.

[citeste si


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26