Ninel Peia a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale

alegeri
alegeri

Fostul deputat exclus din PSD Ninel Peia a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din partea Partidului Neamul Românesc.

„Consiliul Fondatorilor Naționali şi Organizaţiile Teritoriale Consacrate au hotărât consensual să nominalize pe domnul Ninel PEIA, președinte fondator, drept candidat desemnat al Partidului Neamul Românesc în competiţia electorală pentru demnitatea supremă de Preşedinte al României. Astfel, prin decizia luată dăm un răspuns limpede societății românești, în general, membrilor şi simpatizanţilor partidului, în special, referitor la angajarea radicală și fără echivoc a Partidului Neamul Românesc în conținutul profund și reformator al politicii naționale.

Adresarea noastră se îndreaptă totodată către toți trăitorii în sfânta lege a românismului dar și către acei patrioți de alte origini care se manifestă sincer ca apărători și promotori a valorilor noastre naţionale în Europa şi în lume, indiferent de natura convingerilor lor politice sau civice", potrivit unui comunicat de presă al formațiunii, remis marți.

„Decizia noastră este deplin logică şi vine în întâmpinarea așteptărilor îndreptățite ale românilor de a fi reprezentați și conduși de Oameni cu Credință și Dragoste de Țară, împlinind în fapt visurile de libertate, unitate, prosperitate, dreptate şi echitate, reiterate adesea în lunga noastră istorie. Cerem cu deferență și Onoare celor ce trăiesc în Legea Românilor să ne fie aproape, pentru a scrie împreună "Carta Magna" a refondării și devenirii firești a acestei Țări Minunate şi a acestui Neam Eroic. Toţi pentru Țară! Nici Unul pentru Sine! Suntem români şi punctum! Sus Patria! Aşa să ne ajute Dumnezeu!", a transmis sursa citată.

VEZI ȘI: Mihai Gâdea: Mi-a luat foc telefonul. Suna toată lumea. NU accept

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel