Mihai Gâdea: Mi-a luat foc telefonul. Suna toată lumea. NU accept

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

După ce Ion Cristoiu a afirmat, la „Gândurile lui Cristoiu”, că Mihai Gâdea ar putea fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din acest an, acesta a reacționat la Antena 3.

Mihai Gâdea a reacționat la Antena 3 după ce jurnalistul Ion Cristoiu a declarat că ar putea candida la prezidențiale.

„Mi-a luat foc telefonul, suna toată presa, toată lumea. Domnul Ion Cristoiu a dat un interviu care a fost preluat de foarte multă lume. (...) Spunea că știe despre faptul că s-au făcut anumite sondaje și există anumite discuții și că aș avea șanse mari, lucru pe care, desigur, nu îl cred. (...) Anunțul pe care eu vreau să îl fac e că nu mă interesează, nu accept nicio candidatură la prezidențiale din partea niciunui partid”, a spus Gâdea.

„Nu este un subiect care să mă preocupe. Nu îmi pun o astfel de problemă”, a continuat acesta. „Pur și simplu, lucrul pe care mi-l doresc este să fac această meserie, ca un om liber, să spun ce cred. Și cred că locul meu este aici. Aceasta este decizia”, a subliniat Gâdea.

Totodată a precizat: „Pentru cei care vor să speculeze în continuare, vreau să știți că o fac pe cont propriu. Dacă continuă să o facă în urma anunțului meu, înseamnă că, de fapt, există alte jocuri pe care nu le știm. Din punctul meu de vedere, acest lucru este exclus”.

DCNEWS îl contactase pe Mihai Gâdea. AICI puteți citi ce ne-a declarat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel