Nimeni nu se aştepta la asta! Vezi anunţul bombă de la Casa Regală

 În urma căsătoriei Prinţului William cu frumoasa Kate Middleton, toţi admiratorii Monarhiei Britanice au aşteptat vestea potrivit căreia, mezinul familiei, Prinţul Harry, a decis să facă pasul cel mare. Însă nu el este cel care urmează să spună  "Da", ci fratele Prinţului Charles, Prinţul Andrew.

Autor : Dinu Andreea Iulia

Surse din anturajul Prinţului Andrew transmit că acesta ar fi pe cale de a se căsători cu Sarah Ferguson, cea de care a divorţat în urmă cu 17 ani. Aceleaşi surse spun că cei doi au trăit împreună încă de când au divorţat, că el a ajutat-o financiar pe fosta soţie, crescându-le împreună pe fiicele lor, Eugenie şi Beatrice. Deşi au mai avut alte relaţii, au rămas prieteni in tot acest timp.

La 17 ani de la divorţ, se pare că aceştia şi-au dat seama că sunt făcuţi unul pentru celălalt şi au decis să îşi petreacă vacanţă împreună, în Balmoral, unde li s-au alăturat ulterior şi fiicele lor Eugenie şi Beatrice, verişoarele lui William şi Harry.

Până în acest moment nu există o confirmare oficială a veştii căsătoriei, însă o sursă apropiată capetelor regale a spus: "Ţineţi minte vorbele acestea: se vor recăsători în curând!".

În 2010, Sarah Ferguson a fost filmată cu o cameră ascunsă când cerea o jumătate de milion de lire sterline mită. În schimbul banilor, ducesa de York le-a promis jurnaliştilor de la "News of the World", deghizaţi în oameni de afaceri, că vor primi sprijin regal pentu obţinerea unor contracte bănoase. Asta în condiţiile în care prinţul Andrew habar nu avea că numele lui era târât într-un caz de trafic de influenţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel