Nigel Farage, atac la von der Leyen și Macron. Discurs radical: Revin unde am fost umilit

Nigel Farage a luat cuvântul în Parlamentul European înainte de votul pentru numirea Ursulei von der Leyen în funcția de președinte al Comisiei Europene.

Reîntors în Parlamentul European după ce partidul BREXIT a câștigat alegerile în Marea Britanie, Farage a avut un discurs fulminant și radical. Acesta a atacat-o dur pe Ursula von der Leyer, dar și pe Emmanuel Macron.

„Așa cum am prezis ultima oară când am fost aici, partidul BREXIT a câștigat masiv alegerile europene. Iată că revin în locul în care am fost umilit.

Consiliul European a transformat aces Parlament în unul impotent. E o încercare a Uniunii Europene de a prelua controlul asupra oricărui aspect al vieții europene. Doamna von der Leyen dorește o formă de comunism depășită în care parlamentele naționale nu vor mai avea nicio relevanță. Din punctul nostru de vedere, suntem plăcut surprinși. În acest fel BREXIT-ul va fi transformat într-un fenomen mult mai popular. Slavă Domnului că plecăm! 

Această doamnă e o fanatică. Dorește să construiască o armată europeană. Nu este singură. NATO va înceta să existe când își va termina treaba. Alianța Nord Atlantică nu va mai avea nicio relevanță în Europa. 

Să nu îl uităm pe Emmanul Macron care duminică stat în fruntea batalioanelor arătând lumii întregi că e o versiune actualizată a lui Napoleon. Cu acești oameni la putere armata europeană se va realiza. Dar ce va face această forță? Va putea și ataca. Acest Parlament nu va mai avea niciun control. Dacă vreți să aveți putere votați împotriva acestei candidate și ascultați-vă cetățenii”, a tunat Farage.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel