Niels Schneker, lovitură dură pentru Crin Antonescu: Nu este consecvent

Lovitură dură pentru Crin Antonescu primită din partea fostului consilier personal și strateg, Niels Schneker.

Într-un interviu acordat pentru stiripesurse.ro, Niels Schneker, susține că fostul lider al liberalilor, Crin Antonescu, nu are șanse să revină concret în bătălia pentru Cotroceni, mai ales că noul președinte al PNL, Klaus Iohannis, se plasează mai bine și are și câțiva ași în mânecă.

Citește și Norica Nicolai, despre intenția lui Crin Antonescu: N-am crezut...

Potrivit fostului strateg al lui Crin Antonescu, Congresul PNL, care a avut loc, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, a fost unul foarte interesant "și ca joc, și ca strategie, și ca decizie a lui Crin Antonescu de a se întoarce în cursa prezidențială, după ce a renunțat la ea. Interesant! Interesantă este și modalitatea în care Klaus Iohannis a retras moțiunea din Congres și a trimis-o în BPN", a declarat Niels Schneker.

Întrebat dacă această mișcare adoptată de Crin Antonescu la Congresul PNL i-ar putea da un boom acestuia, Niels Schneker recunoaște că este sceptic.

"Eu mă îndoiesc, chiar am mai comentat subiectul ăsta o dată, atunci când era zvon și am spus: eu nu cred în posibilitatea de revenire. Acum, să ne înțelegem, eu nu sunt guru, sunt un cetățean Gogu, cu o părere. Eu nu cred în revenire din mai multe motive:

1. Treaba cu răzgândeala este în defavoarea personajului politic, mai ales că a mai existat și știm cum a fost tratat.
2. Până la urmă revenim la problema centrală format în jurul lui Crin Antonescu: consecvența. A intrat în USL, a ieșit din USL, a candidat la europarlamentare pentru ALDE, a ieșit din ALDE, a trecut la PPE, acum a demisionat și s-a retras, iar acum revine. Cu alte cuvinte, va fi un subiect pe care adversarii săi politici îl vor exploata la greu, apropo de consecvență și cred că acest subiect îl va defavoriza major. În concluzie, Crin Antonescu are șanse foarte mici, în timp ce Iohannis s-ar poziționa un pic mai bine", a punctat Niels Schneker.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel