Niels Schnecker, lider în economie. Titlu acordat de cel mai mare editor din lume

Bianca Ştefan / 08 aug 2018 / 09:33 Salveaza PDF Comentarii
Niels Schnecker
Descriere foto: Niels Schnecker

Niels Schnecker a fost aprobat de cel mai mare editor de profiluri biografice din lume, Marquis Who's Who, drept lider în economie.

''Marquis Who's Who, cel mai mare editor de profiluri biografice din lume, este mândru să-l prezinte pe Niels Schnecker, LLM, PHD, Cu Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement Award.

Dr. Schnecker sărbătorește experiența de mulți ani în rețeaua sa profesională și a fost remarcat pentru realizările, calitățile de conducere, acreditările și succesele pe care le-a acumulat în domeniul său.'', a scris Fred Marks, de la Marquis Who's Who Ventures LLC. 

Cum este descris Niels Schnecker de către Marquis Who's Who

Dr. Schnecker este fostul partener de conducere al companiei Schnecker van Wyk & Pearson care a deținut acest rol în perioada 1991-2014. Cu sediul în Johannesburg, Africa de Sud, cu birouri suplimentare în SUA, România, Marea Britanie, Turcia, Bosnia-Herțegovina, Moldova, van Wyk & Pearson este o importantă firmă internațională de avocatură, consultant de management strategic și consultant în inginerie financiară.

Un avocat care a devenit foarte implicat în problemele Parlamentului și Guvernelor de-a lungul anilor, dr. Schnecker a servit recent ca director de campanie pentru Crin Antonescu, care a fost atât candidat la președinția României, cât și președinte al Senatului Român, al cărui avocat a fost din 2013 până în 2014 .

Ca recunoaștere a contribuțiilor remarcabile la profesia sa și a comunității Marquis Who's Who, Niels Schnecker, LLM, a fost prezentat pe site-ul Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement.

Vezi și: OUG Toader. Niels Schnecker: Să ne liniștim. E doar o problemă de comunicare


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25