Nicușor Dan îl apără pe Ludovic Orban. INTERZICE proteste în Piața Victoriei

Foto: Crişan Andreescu
Foto: Crişan Andreescu

Nicușor Dan îl apără pe Ludovic Orban. Interzice proteste în Piața Victoriei.

Conducerea Federației Naționale Sindicale ”Ambulanța” din România voia să protesteze la adresa premierului Ludovic Orban. Nicușor Dan nu a dat autorizație pentru eveniment.

”Conducerea Federației Naționale Sindicale ”Ambulanța” din România anunță amânarea PROTESTULUI programat pe data de 4 noiembrie a.c., pentru data de 10 noiembrie a.c. 

Hotărârea de amânare a protestului s-a luat în urma refuzului Primăriei Municipiului București privind aprobarea PROTESTULUI la nivel de București, locația P-ta Victoriei, pe motivul că în data și intervalul orar solicitat de noi, se suprapune cu o altă acțiune sindicală care s-a primit aprobarea anterior solicitării FNSAR.

Totodată,  în aceasta perioadă așteptăm întâlnirea promisă  de Premierul României cu conducerea Federatiei Naționale Sindicale ”Ambulanța” din România, promisiune care a fost reînnoită cu ocazia vizitei Premierului României la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, din data de 01 noiembrie a.c. 

Conducerea Federatiei Naționale Sindicale ”Ambulanța” din România mulțumește Mass-mediei pentru sprijinul și informațiile pe care le transmite în atentia guvernanților și cetățenilor români”, a anunțat Conducerea Federatiei Naționale Sindicale ”Ambulanța”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel