Nicușor Dan, FĂCUT PRAF după ce s-a lăudat că pune luminițe în copaci: Ai luat de la Firea ce era mai rău/Țara arde și baba se piaptănă!

Primarul Nicușor Dan nu promite căldură în case, doar în suflete, sperând că luminițele de Crăciun din copaci îi va încălzi pe bucureșteni. 

Am început montarea decorațiunilor de Crăciun în București.” a anunțat Nicușor Dan, cu mândrie, pe Facebook, publicând imagini în care se lucra de zor pentru a fi puse luminițe de sărbători în copacii din București. Dacă vă era teamă că ar putea aduce Nicușor Dan spiritul Crăciunului în Capitală, stați liniștit, va fi doar în centru. ”Primele luminițe au fost montate în Piața Constituției, urmând să le instalăm pe toate până la sfârșitul lui noiembrie. Vom folosi decorațiunile pe care le avem deja și ne vom limita la ornamente pentru zona centrală a orașului.” a anunțat Nicușor Dan.

Crăciun de Black Friday. Surprize, surprize, din PMB

Anunțul e posibil să nu fi fost publicat întâmplător, totuși. Dacă în alte capitale europene, precum Berlin sau Viena, există o miză uriașă cu privire la târgurile de Crăciun, care aduc turiști din toată lumea, aplicându-se principiul banului care trebuie să circule, în capitala românească vom avea un Crăciun de Black Friday, ne anunță primarul. 

Nicușor Dan, în vreme ce se laudă cu ceea ce critica în trecut, anunță că pregătește și alte surprize, tot cu cheltuieli reduse: ”O operațiune pentru care în trecut Primăria Generală plătea 9 milioane de lei se va face în acest an cu doar 1 milion de lei. Pregătim și alte surprize de sărbători – tot cu cheltuieli reduse din partea PMB, dar cu implicarea mai puternică a agenților economici privați. Revin cu detalii în zilele viitoare.” Tot el anunța că ”Nu va costa nimic” posibilul Târg de Crăciun din Piața Universității. 

Din păcate, pentru bucureștenii care stau în frig de când e Nicușor Dan primar, ei nu pot fi încălziți cu luminițe de Crăciun, în timp ce plătesc ce nu primesc. Apa caldă și căldura sunt un lux în Capitala României, în anul 2021. Modelul de ”succes”, după cum am remarcat, se aplică și-n alte mari orașe românești, precum Timișoara lui Fritz

Preocupările de bază ale bucureștenilor pot să mai aștepte însă, cam doi ani, doar ne-a spus după ce obținut mandatul de primar, și, în loc să aducă măcar puțină căldură în case, Nicușor Dan le aduce bucureștenilor căldură în suflete. Nu ne-a promis-o, dar să ne mulțumim cu ea! Îndrăznim, însă, să ne amintim că ne-a promis că ne vom spăla cu apă caldă, nu vom mai face dușuri reci ca Vladimir Putin! Și promisiune a rămas. 

1. -imagine fara descriere- (nicusor-dan-apa-calda_84969700.jpg)

Însă Capitala pare că a rămas a nimănui, ca și primarul. 

Anunțul său nu i-a încălzit deloc pe bucureșteni, care l-au taxat după anunțul victorios: 

- Acum doi ani criticați asta și acum vă lăudați că puneți beculețe de Crăciun. Penibil. Linii dedicate pentru transportul în comun - să nu aștepte omul în frig în stație, dar cu beculețe deasupra!

- Chiar oportun momentul, dacă tot nu sunt apă caldă și căldură, măcar să își clătească ochii. În schimb, tu de la Firea ai luat ce era mai prost. 

- "Țara arde și baba se piaptănă!" Ați terminat cu toate problemele orașului (gropile din asfalt, mizeria de pe străzi și mai ales căldura din apartamente) și nu mai erau decât beculețele de Crăciun de montat.

- Tot de la Constituției ați început?! Păi nu mai bine le puneați doar parlamentarilor și atât?! Tot festivismul ăsta spoit pe un oraș în ruină! Felicitări!

- Domnule Nicușor, ceva mai de performanță de anunțat... nu AVEȚI! E jenant, să stiți... pentru un om educat sau care se presupune că are multă școală! Asta e mare realizare? Vai de NOI!

- Curățați orașul de mizerie și apoi pui luminițe, impostorilor, tu și Armand, ne-ați îngropat în tone de frunze/praf/mizerie/bălării de peste 1 an!

- Dumnezeule! Vorbiți! Wow! Poate într-o zi chiar o să răspundeți și cetățenilor! Minunat!

Și acestea sunt doar o mică parte din mesajele pe care le-a primit primarul general al Municipiului București, Nicușor Dan. În încheiere, să ne amintim ce spunea când nu era edil: 

6. foto captu... (nicusor-dan-craciun-firea-luminite_62999300.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel