Nicuşor Dan cheamă lumea în stradă după votarea noului Cod Penal

Mișcare de stradă pentru Kovesi
Mișcare de stradă pentru Kovesi

Nicuşor Dan cheamă lumea în stradă după ce Senatul a adoptat modificările aduse Codului penal. 

Nicuşor Dan cheamă lumea în stradă. Parlamentarul a transmis un mesaj pe Facebook în care îndeamnă la proteste, după ce Senatul a adoptat modificările aduse Codului penal.

"Situația este mult mai gravă decât la ORDONANȚA 13. Modificarea ABUZULUI ÎN SERVICIU e mult mai gravă, dă liber la furt prin intermediari. DNA a comunicat că 215 din 215 dosare pe care le are în lucru se vor clasa prin dezincriminarea faptei.

Senatul a adoptat azi modificarea Codului penal. Imediat după vot, Comisia Iordache este pregătită să reînceapă lucrările în forță, la ora 15.00, iar Camera Deputaților va da probabil votul final la noul Cod penal mâine sau joi.Singurul mod în care putem să mai influențăm ceea ce se întamplă este un PROTEST MASIV ÎN SEARA ASTA.

Rog din nou persoanele publice și organizațiile civice să se subordoneze cauzei și să nu facă din proteste oportunități de imagine. Protestele care au avut succes au fost protestele solidarității de cauză, protestele marilor mulțimi anonime.E un moment în care fundamentul democrației în România este în pericol și suntem obligați să reacționam. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine", afirmă Nicuşor Dan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel