Nicușor Dan a vorbit despre facturile pentru încălzire ale bucureștenilor

Nicușor Dan: De azi transportul public din București este oficial și pe hărțile Google!
Nicușor Dan: De azi transportul public din București este oficial și pe hărțile Google!

Facturile pentru încălzire ale bucureștenilor nu se vor tripla la iarnă, a spus, joi, 4 noiembrie, Nicușor Dan, primarul general al Capitalei.  

Declarațiile au fost făcute joi, 4 noiembrie, la finalul întâlnirii cu premierul interimar Florin Cîțu.

Primarul și premierul interimar au discutat despre ajutorul pe care Guvernul poate să-l dea Primăriei București pentru a acoperi majorările de prețuri din sistemul de termoficare.

„Azi am vorbit despre cereri, prim-ministrul nu s-a pronunțat asupra soluției, vrea să se implice astfel încât cetățenii să nu fie afectați”, a declarat primarul general al Capitalei.

Nicușor Dan nu a anunțat cât va costa încălzirea, însă a spus că nu se pune problema triplării facturilor.

Primarul general a mai spus că a vorbit cu premierul interimar Florin Cîțu despre achiziționarea ELCEN de către Primăria București.  

VEZI ȘI: Rareș Bogdan: Mi-e greu să stau de vorbă cu PSD

Medicul Vasi Rădulescu: Nicușor Dan, un copil a venit la vaccinare după examen. Poate vă inspiră!

În altă ordine de idei, amintim că medicul Vasi Rădulescu i-a transmis, pe Facebook, un nou mesaj primarului general Nicușor Dan.

Medicul Vasi Rădulescu îi transmisese lui Nicușor Dan că „nu e nevoie de analize pentru a se vaccina”, iar „trecerea prin boală + vaccin = imunitate grozavă”. „Ar conta enorm exemplul dumneavoastră pentru bucureşteni, pentru că nu v-aţi vaccinat încă. Aţi declarat că aţi avut boala şi vreţi să vă faceţi nu ştiu ce analize. Vă spun din capul locului că nu e nevoie să dozaţi anticorpii, iar studii solide arată că dacă vă vaccinaţi acum veţi avea o imunitate excelentă. Aşadar, repet: nu e nevoie de analize, iar trecerea prin boală + vaccin = imunitate grozavă. Vă cer ajutorul ca apoi să ajutăm alţi oameni pentru care dumneavoastră reprezentaţi un conducător. Dacă aveţi o nelămurire, o frică, nu ezitaţi să-mi scrieţi şi vă răspund cu drag”, scrisese medicul Vasi Rădulescu pe contul de Facebook.

Marți, a revenit cu un alt mesaj pentru primarul Nicușor Dan.

„Uitați, domnule Nicușor Dan! Un copil care a venit la vaccinare după examenul la MATE trecut cu brio. Poate vă inspiră!”, a scris, tot pe Facebook, Vasi Rădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel