Nicuşor Dan a ieşit cu Puşa, Şobi şi Ţiţi la plimbare prin Bucureşti - Gluma zilei cu primarul general / foto

Nicuşor Dan a devenit subiect favorit de glume pe reţelele sociale.

Nicuşor Dan a devenit subiect principal de discuţie pe reţelele sociale, în special în grupurile în care se află bucureşteni. Din păcate însă pentru milioanele de oameni pe care îi păstoreşte din biroul de la Primăria Capitalei, vorbim despre ironii amare, situaţia din oraş fiind departe de "noul Bucureşti" pe care-l promitea în campania electorală Nicuşor Dan, susţinut de către cei de la PNL. 

Oamenii se plâng de gropile uriaşe de pe foarte, foarte multe străzi, de mizeria din parcuri, dar şi de căpuşele, şobolanii şi ţânţarii care au pus stăpânire pe urbe. Şi o fac, iată, cu umor: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PES activists București (@pesactivistsbucuresti)

Nicuşor Dan a fost criticat chiar şi de Tudor Chirilă

"Nicușor Dan, poate reusiţi să faceţi curat în Herăstrău. Că pare mai simplu să mai construieşti o terasă decât să coseşti iarba", îi transmite cântăreţul Tudor Chirilă primarului general al Capitalei.

Tudor Chirilă a publicat pe pagina sa de Facebook un video în care prezintă halul în care arată Parcul Herăstrău din Bucureşti, oraş aflat sub conducerea lui Nicuşor Dan. 

"Salutare, salutare, de la un cetăţean, locuitor al oraşului Bucureşti, pentru primarul ales, Nicuşor Dan. Nu e ca şi cum în ultimii 30 de ani primarii au ţinut cont de reclamaţiile sau de sugestiile cetăţenilor, dar dacă tot vorbim despre schimbare, hai să vedem ce se întâmplă în cazul ăsta.

Avem parcul Herăstrău care arată dezolant. Doar esplanada, din câte ştiu, a fost tunsă şi iată cum arată, acum, parcul Herăstrău. Aici unde sunt acum era un frumos labirint... ce se mai păstrase din el, făcut din felul în care era tunsă vegetaţia. Acum sunt buruieni peste buruieni, peste buruieni şi, din câte ştiu eu, parcul Herăstrău ţine de Primăria generală. Atunci fac acest live, poate că aude sau ajunge mesajul meu la Nicuşor Dan, să facă ceva totuşi pentru că se transformă deja într-un spaţiu insalubru şi periculos pentru copiii care vin aici împreună cu părinţii lor. Ca să nu mai vorbim de condiţia estetică a parcului", transmite Tudor Chirilă în liveul său.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel