Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Nicuşor Dan, plan pentru parcările din Bucureşti: N-o să fie foarte vesel!

Nicuşor Dan a vorbit despre planul său privind parcările din Bucureşti, anunţând şi un proiect care e posibil să nu fie privit cu prea mult entuziasm de către unii şoferi. 

Într-un interviu acordat DC News, Nicuşor Dan a declarat că are în plan, dacă va fi ales primar general al Capitalei, să realizeze un sistem informatic integrat în care să fie cuprinse toate spaţiile de parcare din Bucureşti şi să fie gestionate unitar. Totodată, Dan anunţă că multe dintre spaţiile pe care se parchează acum gratuit vor avea taxă. 

"Am spus că toate locurile de parcare din Bucureşti, pe care oamenii parchează, trebuie să fie într-un sistem informatic şi să fie gestionate unitar de către Primăria Generală, sau în colaborare cu primăriile de sector. Asta înseamnă că şi multe locuri pe care azi se parchează gratuit vor deveni locuri de parcare cu plată, chiar dacă unele vor costa 50 de bani pe oră. Însă, ca să reuşeşti să canalizezi maşinile parcate pe zone care să fie mai puţin dăunătoare traficului şi în special transportului public, trebuie să iei tipul acesta de măsură ca să mai eliberezi din spaţiul pe care circulăm cu toţi azi. Şi asta n-o să fie foarte vesel...", a declarat Nicuşor Dan.

Detalii în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel