NICUȘOR CONSTANTINESCU REVINE ÎN ROMÂNIA

Unul dintre avocații lui Nicușor Constantinescu spune că baronul le-a spus judecătorilor turci că va veni de bună voie în România, miercuri seară sau joi dimineaţă, astfel că instanţa nu a dispus arestarea lui. Nicușor Constantinescu a fost reținut miercuri de polițiștii din Turcia.

VEZI ȘI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE. Tăriceanu: Îl văd pe Iohannis PREȘEDINTE

El le-a arătat magistraţilor turci documente din care reiese că el intenţiona să se întoarcă în România din SUA, de bunăvoie, în viitorul apropiat.

Baronul PSD se afla de patru zile în Turcia, unde a mers din Statele Unite, la expirarea vizei de 6 luni. În tot acest timp, baronul s-a plâns mereu că nu se poate întoarce în ţară deoarece urmează un tratament în clinicile americane - pe care de altfel le tot schimba.

Judecătorii au decis că în dosarul său nu se află niciun document care să arate cât de vitală este tratarea în Statele Unite, sau în orice altă ţară, a baronului de Constanţa. Pentru că nu s-a întors din Statele Unite la data stabilită de instanţa din România, Nicuşor Constantinescu fusese dat în urmărire internațională, pe 7 iulie, prin Interpol de către Inspectoratul General al Politiei Romane.

Ministerul Justiţiei a transmis, săptămâna trecută, autorităţilor din Turcia documentelor necesare pentru aducerea în ţară a lui Constantinescu, judecat în mai multe dosare, arată B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel