Nicușor Constantinescu, mesaj controversat: DNA mi-a dezbrăcat fiul

Președintele CJ Constanța a scris un mesaj pe o rețea de socializare în care le cere românilor "să se trezească" și să ia cunoștință de lucrurile rele pe care sistemul încearcă să le ascundă.

Nicușor Constantinescu a povestit un episod în care ziceca că s-a trezit în baie cu trupele de ofițeri, iar cei de la DNA "i-au dezbrăcat copilul" și i l-au trimis la școală în condiții inumane.

Iată mesajul lui Nicușor Constatinescu

"Apel către prieteni români, după ce am fost umilit și batjocorit de poliția politică DNA în 15 ianuarie 2014 pe platoul din fața CJC, deși avocatul meu depusese documentele medicale la DNA Constanța, după ce pe data de 19 martie la ora 7:30 dimineața, Ștefan Constantinescu, fiul meu de 9 ani a fost dezbrăcat de palton și de haine de către ofițerii DNA, flancați de mascați cu mitraliere în curtea casei mele, după descinderea în forță a acestora, după ce a fost interogat și i s-a cerut buletinul unui copil de 9 ani, i-a fost percheziționat ghiozdanul și trimis la școală dezbrăcat pe o temperatură de 2 grade celsius; m-am trezit în baie la aceeași oră cu trupele de ofițeri și mascați cu mandat de percheziție în care căutau droguri, bani, înscrisuri oficiale și arme (care au fost confiscate încă din 15 ianuarie de DNA Constanța! După ce mi-a fost perchiziționată casa timp de 7 ore, după ce am fost dus cu mandat de aducere, cu sirene și mascați în număr de aproximativ 60, deși nu am fost citat în acel dosar niciodată, deși nu mi s-a precizat care sunt acuzațiile nici măcar la mine în casă, am fost săltat și transferat la DNA București unde în 10 minute. Doamna procuror Ana Dana m-a acuzat de toate hotărârile ale CJC, legi ale Parlamentului aflate și astăzi în vigoare, că aplicarea acestora ar reprezenta așa zisul abuz în serviciu, iar cu acestea aș fi adus avantaje Regiei de Drumuri a Județului Constanța! Acele hotărâri sunt programe ale județului", a scris Nicușor Constantinescu.

De asemenea, el a comentat și cazul lui Radu Mazăre vorbind chiar despre un nou abuz al DNA.

"Printr-un nou abuz al serviciului DNA, primarul Radu Mazăre a fost ridicat pentru Campusul Henri Coandă realizat în 2012! Circul similar a continuat după scenariul deja cunoscut: au descins mascații cu ofițerii DNA! Din păcate ,acest circ și aceste abuzuri continuă sub îndrumarea procuroarei Ana Dana! Plec din România în Statele Unite să încerc să-mi prelungesc viața ! TREZIȚI-VĂ, PRIETENI ROMÂNI!", a conchis Nicușor Constantinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel