Nicușor Constantinescu, în stare critică. Documente privind starea sa de sănătate-FOTO

Nicușor Constantinescu se află în stare critică, dar stabilă, anunță doctorii.

VEZI ȘI: Sebastian Lăzăroiu: S-ar putea să avem prezidențiale și în 2015 

Într-o scrisoare semnată de un medic român de la Centrul de Cancer Monter din SUA se arată că şeful CJ, Nicușor Constantinescu, este în stare critică, dar stabilă.

"Se informează că domnul Nicuşor Constantinescu a fost supus unei proceduri de admitere de urgenţă la spital datorită unor complicaţii medicale. Domnul Nicuşor Constantinescu este în stare critică, dar stabilă. Studii adiţionale scot în evidenţă noi complicaţii despre starea domnului Nicuşor Constantinescu, care necesită tratament urgent. Aşa cum am indicat şi anterior, domnul Nicuşor Constantinescu nu este stabil să călătorească din punct de vedere medical şi necesită supraveghere medicală atentă pentru o serie de afecţiuni şi complicaţiile care decurg din aceasta", se arată într-un document datat 19 iulie şi semnat de către Doru Paul, profesor asistent de medicină de la Centrul de Cancer Monter din SUA, scrie ZiuaConstanta.ro.

Nicușor Constantinescu, diagnosticat cu cancer la prostată, se află de mai multe luni la tratament în SUA. El a solicitat Tribunalului Bucureşti să îi prelungească şederea în SUA până la 1 octombrie, solicitarea urmând să fie judecată de instanţă miercuri.

O nouă propunere de arestare preventivă a lui Nicuşor Constantinescu, formulată de procurorii anticorupţie, va fi dezbătută, tot miercuri, la Tribunalul Bucureşti, după mediatizarea unor imagini în care preşedintele CJ Constanţa fumează la terasa unui restaurant din New York.

FOTO: ZiuaConstanta.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel