Nicușor Constantinescu, dosar penal nou: Prejudiciu de 10 milioane de lei

Nicușor Constantinescu
Nicușor Constantinescu

Nicușor Constantinescu, a fost adus de la penitenciarul Poarta Albă la DNA Constanța fiind cercetat într-un dosar privind cadastrul drumurilor județene și comunale. Valoarea prejudiciului a fost stablită la o sumă cuprinse între 8 și 10 milioane de lei. 

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța a fost adus de la penitenciarul Poarta Albă, acolo unde ispășește o condamnare de 5 ani în dosarul subfinanțării Centrului Militar Zonal Constanța.

DNA a început urmărirea penală a lui Nicușor Constantinescu pentru contractul de cadastru al drumurilor județene și comunale, acuzația fiind de abuz în serviciu, aceeași din toate dosarele.

Marius Mocanu avocat Nicușor Constantinescu, a declarat: "Este vorba de un dosar  mai vechi din2013 care vizează efectuarea unor lucrări de cadastru din 2013 în ceea ce privește drumurile județene și comunale. În principiu sunt acuzații privind plăti nelegale în ceea ce privește derularea acestui acord cadru.Valoarea prejudiciului este de 8-10 milioane lei. Am luat la cunoștință.  Rămâne să studiem dosarul în următoarele săptămâni", conform reporterntv. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel