Nicușor Constantinescu. Ce au decis judecătorii cu privire la primul mandat de arestare

Nicusor Constantinescu
Nicusor Constantinescu

Judecătoarea Luminiţa Cristiu Ninu a anulat primul mandat de arestare preventivă emis pentru Nicuşor Constantinescu. Decizia este definitivă.

VEZI ȘI: Imagini revoltătoare. Luptă între un șofer și doi polițiști

Instanţa a dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu cea a controlului judiciar. Nicușor Constantinescu este obligat, printre altele, să nu părăsească teritoriul ţării fără încuviinţarea organului judiciar în faţa căruia se află cauza, respectiv Tribunalul Bucureşti.

Mandatul de arestare anulat miercuri a fost emis în dosarul în care Nicușor Constantinescu a fost deferit Justiţiei pentru complicitate la trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice cu obţinerea de foloase necuvenite şi pentru 21 de infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor cu obţinerea de foloase necuvenite. În acest dosar a fost deferit Justiţiei şi Adrian George Gâmbuţeanu, director general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa (RAJDP) Constanţa pentru trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice.

În ciuda deciziei de miercuri, Nicuşor Constantinescu nu vine acasă, el fiind judecat în stare de arest şi într-un dosar aflat spre instrumentare la Tribunalul Constanţa. În aceasta cauză, Nicuşor Constantinescu a cerut înlocuirea arestării preventive cu cea a controlului judiciar. Judecătoarea Iulia Cezara Suciu, din Tribunalul Constanța, a amânat pronunțarea pentru data de 2 decembrie, informează ZiuaConstanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel