Urmărește emisiunea live


Nicușor Constantinescu a fost suspendat din funcția de președinte

Nicusor Constantinescu
Nicusor Constantinescu

Președintele CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost suspendat din funcție după ce Curtea de Apel București a decis menținerea deciziei de arestare preventive în cazul său.

VEZI ȘI: Rudele lui Cătălin Cojanu, în stare de șoc. Cum a murit buzoianul care a ajuns cu mașina în apă

Acesta este primul caz în istoria judeţului Constanţa în care un preşedinte ales al Consiliului Judeţean este suspendat din funcţie de către reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Potrivit prefectului judeţului Constanţa, Radu Volcinschi, decizia de suspendare a lui Nicușor Constantinescu din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean a fost luată după ce Curtea de Apel Bucureşti a menţinut, în 7 august, măsura arestării preventive în cazul acestuia. La momentul respectiv, prefectul judeţului Constanţa, Radu Volcinschi, declara, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa: „Potrivit Legii nr. 215/2001 a Administraţiei Publice, am un termen de 48 de ore de când instanţa trimite decizia pentru a lua măsura suspendării din funcţie a preşedintelui CJC şi de a emite ordinul". Amintim că actualul prefect al judeţului Constanţa este fostul director al Direcţiei Generale de Administraţie Publică şi Juridică din CJC. În perioada în care a activat în CJC era cunoscut drept omul de încredere al lui Nicuşor Constantinescu, scrie Ziua de Constanța.

Precizăm că am încercat să obţinem un punct de vedere şi de la Nicuşor Constantinescu cu privire la suspendarea sa, însă acesta nu a răspuns. În cazul în care o va face, declaraţia sa va fi ulterior publicată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel