Nicu Covaci, criticat pentru că cere bani pentru concerte. Răspunsul său

Nicu Covaci
Nicu Covaci

Nicu Covaci a fost criticat de o parte a presei pentru că... cere bani de ziua lui în sensul în care legendarul Phoenix își face concert aniversar.

Nicu Covaci a dat un răspuns pentru criticii săi.

Mesajul artistului

”Pregatim un concert in care fiecare bilet va fi insotit de un CD cadou - 19 aprilie, Quantic, Bucuresti. Am vrut sa facem din asta o surpriza, dar o mare parte dintre fanii care vor fi acolo deja stiu.

Intre timp, "presa" este de parere ca nu este un gest frumos din partea mea sa cer bani pe bilet, la concerte. Gestul de a pretinde bani pe bilete este unul "ca in occident". Ca sa vezi...

Toti artistii pe care ii cunosc si pe care ii respect canta fara a pretinde bani in tot felul de conjuncturi si evenimente - concerte caritabile, strangeri de fonduri, etc. Sunt unul dintre cei care n-a spus niciodata "nu", desi n-am facut niciodata public lucrul asta, n-am facut vreo glorie din asta. Toti membrii formatiei Phoenix au participat la asemenea concerte. Sunt cu totul altfel de evenimente, pe care le promovam si le sustinem cat de des putem.

Dar daca am ajuns in punctul in care artistul este criticat pentru "tupeul" de a cere bani pe bilet, inseamna ca ceva e putred rau in modul in care vedem lucrurile... Indiferent in ce zi are loc concertul respectiv si ce inseamna ea pentru artist. Slab, baieti... Nu va face cinste!”, a fost mesajul lui Nicu Covaci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel