Nicu Alifantis, umilit de trei poliţişti în Centrul Vechi. Artistul a ratat un concert

Florin Răvdan / 12 mai 2019 / 20:07 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Cunoscutul artist Nicu Alifantis a avut parte de un incident neplăcut în Centrul Vechi al Capitalei. Alifantis avea spectacol la Teatrul de Comedie, dar nu a fost lăsat să intre în zonă cu mașina în care avea instrumentele muzicale cu care urma să cânte pe scena Teatrului de Comedie, potrivit Antena 3. 

"Cum e când vrei să faci ceva și nu te lasă alții. Împotriva voinței mele a trebuit să plec azi în oraș. Motivul, spectacolul de la Teatrul de Comedie. Zis și făcut. Doar că două piedici mi s-au pus în cale, mai ceva ca cele la care a fost supus Făt Frumos. Scuze, n-am găsit altă comparație și oricum o fi îmbătrânit și el ca orice om! Bref. Piedica 1. Un maraton. Nu se știe cine pe cine și de ce alerga. Bun mi-am zis, fii calm Nea Nicule, în fond e de bine că poporu’ e sportiv, e sănătos, e cu mintea zdravănă. Ajung cu greu, prin bunăvoința unui tânăr domn polițist de la circulație la Banca Națională. Aici piedica 2. Poliția locală. 3 la număr", a scris artistul pe pagina sa de Facebook. 

Accesul în Centrul Vechi, pe legitimaţie

 

"Explic că am spectacol la Teatrul de Comedie, că mașina-i plină cu instrumente. Mi se spune s-aștept, să-l întrebe pe șefu’. Toți trei încep să vorbească la telefoane, probabil între ei. După un timp se rostogolește unul spre mine și dă din cap de la stânga la dreapta, adică invers decât ar fi spus da. În spate o mașină, mai mașină ca a mea, mă claxonează și întră în centru vechi. Am auzit doar atât: „am legitimație!”. Eu n-am, așa că, la drum cu mine.
Unde să parchez eu oare ca să car în cârcă chitările până la Teatrul de Comedie, unde? Bună întrebare!
Așa că mi-am băgat toate picioarele în pedala de accelerație și m-am dus acasă. Să cânte ăia 3 polițiști în locul meu!", a scris Nicu Alifantis pe Facebook. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27