Nicu Alifantis, decizie radicală după ce a ratat un concert. Reacția internauților

Andrei Itu / 13 mai 2019 / 16:32 Salveaza PDF Comentarii
Nicu-Alifantis
Nicu-Alifantis

Nicu Alifantis a relatat într-o postare pe Facebook, care a fost motivul neprezentării la un spectacol din centrul vechi  din București. Postarea a devenit virală, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară în urma deciziei radicale pe care a luat-o artistul.

Artistul a povestit pe pagina sa de Facebook peripețiile prin care a trecut ''în cea mai proastă duminică'' din viața sa.

''Cum e când vrei să faci ceva și nu te lasă alții.

Împotriva voinței mele a trebuit să plec azi în oraș. 
Motivul, spectacolul de la Teatrul de Comedie. Zis și făcut. Doar că două piedici mi s-au pus în cale, mai ceva ca cele la care a fost supus Făt-Frumos. Scuze, n-am găsit altă comparație și oricum o fi îmbătrânit și el ca orice om!

Bref. Piedica 1. Un maraton. Nu se știe cine pe cine și de ce alerga. Bun mi-am zis, fii calm Nea Nicule, în fond e de bine că poporu’ face sport. E sănătos, e cu mintea zdravănă. Ajung cu greu, prin bunăvoința unui tânăr domn polițist de la Circulație la Banca Națională.

Aici piedica 2. 
Poliția locală. 3 la număr, cam de vârsta și dimensiunile mele, adică bătrâni și grași, dar importanți. 
Salut respectuos, mă prezint cu nume și prenume, explic că am spectacol la Teatrul de Comedie, că mașina-i plină cu instrumente. Mi se spune s-aștept, să-l întrebe pe șefu’.

Toți 3 încep să vorbească la telefoane, probabil între ei. După un timp se rostogolește unul spre mine și dă din cap de la stânga la dreapta, adică invers decât ar fi spus da. În spate o mașină, mai mașină ca a mea, mă claxonează și întră în centru vechi. Am auzit doar atât: „am legitimație!”. Eu n-am, așa că, la drum cu mine. 

Decizie radicală luată de către artist

 

''Unde să parchez eu oare ca să car în cârcă chitările până la Teatrul de Comedie, unde? Bună întrebare! 
Așa că mi-am băgat toate picioarele în pedala de accelerație și m-am dus acasă. Să cânte ăia trei polițiști în locul meu! Prin urmare m-am făcut de baftă lăsând în urmă niscaiva spectatori dezamăgiți și câțiva prieteni, cum ar fi George Mihăiță, Ioan Cristescu, Victor Coman nedumeriți, poate chiar mirați de căpoșenia mea. 
Cine-o mai pune picioru’ în Centrul Vechi, ca mine să pățească! 
Nu-mi rămâne decât să-mi cer scuze spectatorilor de la Teatrul de Comedie și domnilor George Mihăiță, Ioan Cristescu și Victor Coman pentru cele pricinuite în cea mai proastă duminică din viața mea.''  a concluzionat Nicu Alifantis.

Reacția internauților

 

Postarea a ajuns virală, iar comentariile internauților nu au întârziat să apară:

''Așa e, orice drum sau cântare în Centrul Vechi e un blestem...''

''Ca sa ajung acasa, pe la Cismigiu, venind de pe Mihalache, am luat 300, care a mers pana pe Banu Manta la primarie, de acolo pe jos in Victoriei, de acolo metrou Romana si pe jos. Ca sa vad ca pe bulevard circulau masinile bine merci....''

''Și eu a-și fi procedat la fel!
Spectatorii te vor iubi mai departe iar prietenii te vor înțelege dacă sunt deștepți ''

''#PolitiaLocala ar trebui sa-si ceara scuze si sa organizeze un nou concert cu Nicu Alifantis''

"Dacă era vreo "vedetă" gonflată, sigur trecea.'' 

''Vezi daca nu ai avut "silicoanele" la tine? ehh, ai incercat!''

''Mare păcat că nu se mai înţeleg oamenii între ei, dihonia a pulverizat societatea...''

''Povestea e... iritantā (în lipsa altui termen) dar stilul "Caragiale", impecabil! Ei, si-acu sā punem toatā afacerea în format de baladā: cine rîde la urmā...'' sunt câteva dintre reacțiile internauților la postarea lui Nicu Alifantis de pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27