Nicolas Cage, invitat special la TIFF 2019

nicolas cage si sotia
nicolas cage si sotia

Starul de film Nicolas Cage vine în România. Vedeta va fi premiată în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania. 

Câştigător al unui premiu Oscar şi deţinător a numeroase alte trofee obţinute în festivalurile de film majore din lume de-a lungul unei cariere de aproape patru decenii, actorul, regizorul şi producătorul Nicolas Cage va primi Trofeul Transilvania pentru Contribuţia Adusă Cinematografiei Mondiale la cea de-a 18-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania. Vedeta americană se va afla la Cluj, între 31 mai şi 2 iunie.

Veritabil star, cu o personalitate atipică în peisajul hollywoodian, Nicolas Cage a creat roluri memorabile în cinema, trecând cu dezinvoltură de la blockbuster la filme de autor, fiind unul dintre cei mai bine cotaţi actori din toate timpurile. 

Nicolas Cage va primi Trofeul Transilvania

Nicolas Cage va primi Trofeul Transilvania pentru Contribuţia Adusă Cinematografiei Mondiale într-un eveniment special ce va avea loc, în 1 iunie, în Piaţa Unirii Open Air, alături de miile de spectatori de aici. Publicul va putea urmări apoi thriller-ul hi-tech Faţă în faţă (Face/Off, r. John Woo), în care Nicolas Cage interpretează, alături de John Travolta, alternativ, rolul unui ucigaş psihopat şi al poliţitului care se află pe urmele lui.

Pe data de 2 iunie, este programat un masterclass, întâlnire unică între superstar şi publicul festivalului, moderată de directorul artistic al TIFF, Mihai Chirilov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel