Nicolae Zamfir, directorul Laserului de la Măgurele, primul mesaj după ce a fost demis

Nicolae Zamfir
Nicolae Zamfir

Nicolae Zamfir, directorului Institutului "Horia Hulubei", de la Măgurele a oferit o primă reacție după ce a fost demis de ministrul Educației, Monica Anisie. 

Nicolae Zamfir spune că a primit doar ordinul, fără nici un fel de explicație. Directorul Institutului de la Măgurele spune că va contesta decizia. 

"Nu am primit nici o explicație. A fost fără argumente. Ordinul nu specifică nici o motivație. A fost o campanie organizată în Institut, au fost o serie de protestatari, în număr foarte mic raportat la numărul de angajați. (...) În principal, protestele au fost pe două direcții: una dintre direcții, surprinzătoare, a fost contestarea unui program științific care există deja de 10 ani și care este deja aproape de finalizare. Pe de altă parte au contestat un ordin care a fost dat în februarie anul acesta, tot de ministrul Educației prin care mi s-a prelungit mandatul, eu dând concurs în 2016, după un regulament în care prevedea că prelungirea depinde numai de performanță. (...) Consider că este o decizie ilegală, voi contesta decizia pentru că nu există nici un motiv de reproș cu privirea la activitatea mea sau a Institutului," a declarat Nicolae Zamfir la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel