Nicolae Timofti, apel IMPORTANT la final de mandat

nicolae timofti
nicolae timofti

Aflat la final de mandat, președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a făcut un apel către reprezentanții mass-media și oamenii de cultură, îndemnându-i să combată falsurile și să apere valorile democratice, istorice, culturale și limba română.

"Oricând, în cazul în care ar putea să se revină la subiectele de identitate, limbă, istorie, de puterea inteligenței și a cunoștințelor dumneavoastră va depinde cât de mic sau cât de mare poate fi răul generat de puterea politica', se spune în mesajul președintelui Timofti adresat jurnaliștilor și scriitorilor.

"Gradul de democratizare a unei societăți este estimat în funcție de cât de liberi, independenți, nepărtinitori și obiectivi sunt reprezentanții mass-media. Toți avem nevoie de onestitate și corectitudine. Iar dacă presa se încadrează în acești parametri ai moralității, o societate are doar de câștigat', se mai spune în mesajul președintelui Timofti, scrie Agerpres.

Joia aceasta este ultima zi în care Nicolae Timofti este președinte al Republicii Moldova. El a preluat președinția în martie 2012, fiind ales în funcție de către parlament, la capătul unei crize care a durat aproape trei ani.

Nicolae Timofti îi va preda mâine mandatul de președinte lui Igor Dodon, care a câștigat alegerile prezidențiale prin vot direct, în luna noiembrie a acestui an, în fața contracandidatei Maia Sandu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel