Nicolae Robu, sondajul despre problemele reale ale românilor

Bogdan Cotigă / 27 aug 2018 / 11:28 Salveaza PDF Comentarii
Nicolae Robu
Nicolae Robu

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu a lansat pe pagina sa de Facebook un sondaj în care invită românii să ofere note problemelor identificate în ordinea importanței pe care o dau acestora în viața lor de zi cu zi. 

Primarul postează frecvent sondaje de opinie pentru a afla problemele care îi preocupă pe cetățeni. În prezent, sondajul este activ iar,  Robu vrea să afle pe o scală de la 1 la 11 ce probleme reale au românii. Astfel, sondajul cere evaluarea problemelor precum, numărul mic de autostrăzi în raport cu necesitățile, starea precară a satelor în ceea privește utilitățile publice, numărul prea mic al sălilor de sport, polivalente a aeroporturilor în raport cu necesitățile, aglomerația în trafic din marile orașe. Î

În total 11 probleme pe care românii sunt invitați să le clasifice și unde cifra 1 reprezină problema care îi afectează cel mai mult și cu 11 problema care îi afectează cel mai puțin. Robu a mai postat și alte sondaje precum cel prin care a testat credibilitatea presei locale și naționale și la care a publicat deja rezultatele. 

 

  (w670)

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24