Nicolae Robu, sondajul despre problemele reale ale românilor

Nicolae Robu
Nicolae Robu

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu a lansat pe pagina sa de Facebook un sondaj în care invită românii să ofere note problemelor identificate în ordinea importanței pe care o dau acestora în viața lor de zi cu zi. 

Primarul postează frecvent sondaje de opinie pentru a afla problemele care îi preocupă pe cetățeni. În prezent, sondajul este activ iar,  Robu vrea să afle pe o scală de la 1 la 11 ce probleme reale au românii. Astfel, sondajul cere evaluarea problemelor precum, numărul mic de autostrăzi în raport cu necesitățile, starea precară a satelor în ceea privește utilitățile publice, numărul prea mic al sălilor de sport, polivalente a aeroporturilor în raport cu necesitățile, aglomerația în trafic din marile orașe. Î

În total 11 probleme pe care românii sunt invitați să le clasifice și unde cifra 1 reprezină problema care îi afectează cel mai mult și cu 11 problema care îi afectează cel mai puțin. Robu a mai postat și alte sondaje precum cel prin care a testat credibilitatea presei locale și naționale și la care a publicat deja rezultatele. 

  (w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel