Nicolae Robu, primar al Timișoarei, reacție halucinantă după ce a fost criticat pe Facebook

Primarul Timişoarei, liberalul Nicolae Robu, nemulțumit de ce i-a scris pe Facebook un om de afaceri la postarea legată de dezvoltarea proiectului imobiliar de la mall, a reacționat într-un mod surprinzător, recomandându-i între altele să nu-i mai "polueze pagina".

Potrivit pressalert.ro, Silviu Ilievici, un om de afaceri, a avut curajul să-i comenteze primarului Timișoarei, Nicolae Robu, pe pagina de Facebook postarea acestuia legată de dezvoltarea proiectului imobiliar de la mall.

"Am să dau like când nu vei mai ocupa postul de primar. Proiectul asta dacă a fost aprobat doar de tine ca primar şi de consilieri, dovedeşte încă o dată, cât de puţin te interesează opinia cetăţii. La fel ai facut şi în Libertătii! Probabil că aşa inţelegi tu să lucrezi. Priveşti oraşul ca pe propria curte... Sper ca la următoarele alegeri concetăţenii mei vor vota un primar care să ţină cont de părerile oamenilor. Un primar mai puţin aliniat politic şi poate unul care să fie născut în acest oraş. Oricum cineva care să-i respecte şi să-i iubească valorile, nu să le distrugă" – acesta a fost comentariul lui Silviu Ilievici.

Nicolae Robu: "Nu știu cum PSD-iștii au bani și noi suntem pârliți". Răspuns din PSD

Reacţia a fost promptă – protestatarului i-a fost blocat accesul pe pagina de Facebook a primarului, comentariul şters, după care a primit un mesaj de la Nicolae Robu pe privat – "eu am fost votat de peste 55000 de timisoreni, iar sondajele arată că dacă ar fi alegeri acum, peste 75% din timişoreni m-ar vota! Încă o dată nu mai poluaţi".

Omul de afaceri a replicat, acuzându-l pe edil că e demn de Caragiale şi că şterge comentariile.

Ulterior, primarul s-a enervat şi şi-a continuat tirul "pe pagina mea nu au ce căuta oameni care nu îndeplinesc condiţia: Grad de inteligenţă+Nivel de bun simţ>=K. (...) Că nu îndepliniţi condiţia o arată şi faptul că nu realizaţi penibilul situaţiei în care vă aflaţi – dv şi alţi câţiva, în total sub 10-, constituind o minoritate de circa 1% (apropo peste 1100 de persoane s-au exprimat favorabil prin Like la postarea la care v-aţi afirmat dv. Am o rugăminte nu-mi mai poluaţi pagina. (...) D-ta nu eşti "locuitorii cetăţii", mai mult, din fericire pentru cetatea noastră, n-ai nimic în comun cu cei ce reprezintă net majoritar locuitorii cetăţii! D-ta reprezinţi doar o şleahtă de cârcotaşi. măcinată de frustrări, patologic potrivnică orcărui proiect şi oricărui demers al meu. Chiar nu vedeţi că, oricât aţi fi de vocali, nu mă clintiţi, eu continuând să-mi văd imperturbabil de munca mea pt Timişoara şi pt timişorenii cei mulţi – pe care, după cum o arată toate sondajele, îi am alături -, cu loaialitate corectitudine şi onestitate?!".

Citește AICI continuarea confruntării

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel