Nicolae Robu, mesaj jignitor pentru jurnalistul Dragoș Boța

Un cunoscut jurnalist care l-a contrazis pe primar cu privire la problemele sale în justiție a primit un mesaj jignitor, pe care a ales să-l facă public. 

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a comentat operaţiunea DNA care-l vizează pe preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin. Nicolae Robu a spus, la Antena 3, că administraţia sa nu are probleme cu procurorii anticorupţie. Într-o intervenție ulterioară, jurnalistul Press Alert, Dragoș Boța, a precizat două situații vizate de procurorii DNA în Primăria Timișoara. Concret, este vorba despre contracte încheiate cu firme aproapiate primăriei, cum este contractul cu Tradecomia și cel cu firma Rogera SRL. 

După intervenția jurnalistul, el a primit acest mesaj de la Nicolae Robu, arată pressalert.ro: "Neruşinarea de care daţi dovadă în defăimarea administraţiei Robu şi a Primăriei Timişoara prin toate minciunile ordinare pe care le colportaţi întrece toate limitele. Vorbiţi de 2 ani de imaginare favorizări ale unor aşa-numite "firme liberale", intoxicând opinia publică , inclusiv după gestul meu de totală transparenţă de prezentare a clasamentelor cu toţi participanţii la toate licitaţiile de când sunt eu Primar, gest care dezvăluie limpede că aserţiunea dv. este o calomnie grosolană. NU EXISTĂ PT. MINE FIRME LIBERALE, TOT AŞA CUM NU EXISTĂ NICI PSD-ISTE SAU DE ALTĂ CULOARE, CI DOAR FIRME COMPETITORI EGALI ÎN ŞANSE. Dar pentru un om atât de necinstit şi incorect ca dv, probabil că aşa ceva este de neconceput, dv considerând că toată lumea este la fel de ticăloasă ca dv.".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel