Nicolae Păun: Plătesc pentru alte persoane

Deputatul Nicolae Păun s-a prezentat, sâmbătă,  la Arestul Poliției în urma deciziei Înaltei Curți de arestare pentru 30 de zile de detenție preventivă. Păun a făcut acuzații incendiare și spune că el plătește pentru ceea ce au făcut alții. Decizia magistraților nu este definitivă.

"Eu nu am luat un leu de la Partida Romilor. Nu am fost salariat, nici eu, nici familia mea. Nu vreau să mai aud de politică în viața mea. E inadmisibil ce mi se întâmplă. Merg să fac pedeapsa pentru că trebuie să plătesc pentru alte persoane. Domnul Mădălin Voicu, care e din familie de Cantacuzini, trebuie să stea acasă că a sărit opinia publică. Eu, țiganul din Ferentari, trebuie să stau în arest. Eu trebuie să le trag pe toate, pentru că am fost Gică Prostu.

Mădălin Voicu nu e arestat pentru că e iubit de populație, e apreciat în Parlament. Eu de aceea nu m-am prezentat în Parlament, pentru că am vrut să voteze cum au crezut de cuviință. Au dovedit că sunt părtinitori. M-am ferit ca dracul de tămâie toată viața de pușcărie. Eu recunosc interceptările. Când îi înjuram pe procurori vorbeam cu Mădălin Voicu.

[citeste si]

E o făcătură politică. Eu o miroseam, simțeam că se va întâmpla. Rog justiția să se aplece cu mai multă atenție asupra acestei situații.", a declarat Nicolae Păun la intrarea în arest.

Nicolae Păun este acuzat de " folosire sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, schimbare, fără respectarea prevederilor legale, a destinaţiei fondurilor europene, deturnare de fonduri, spălare a banilor, cumpărare de influenţă, influenţare a declaraţiilor, toate în formă continuată".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel