Neymar, din nou ținta modelului Najila Trindade: Va fi o bombă când va exploda

Neymar
Neymar

Modelul Najila Trindade studiază posibilitatea de a deschide un proces la Paris împotriva celebrului fotbalist brazilian Neymar pentru viol şi exploatare sexuală, după ce justiţia braziliană a clasat cazul din lipsă de probe, a anunţat, luni, avocatul femeii. 

Cosme Araujo, apărătorul lui Trindade, a afirmat într-un interviu acordat agenţiei spaniole de presă EFE, că 'se adună elementele' pentru depunerea unei plângeri împotriva jucătorului brazilian al echipei Paris Saint-Germain, de data aceasta în capitala Franţei. 'Suntem siguri că la Paris vor fi consecinţe diferite faţă de ce s-a întâmplat în Brazilia', a adăugat avocatul tinerei.

Avocatul a precizat că se află deja în contact cu od firmă de avocatură din Franţa care structurează un eventual proces împotriva vedetei braziliene, studiind totodată posibilităţile de a recurge şi la justiţia braziliană.

'Va fi o bombă când va exploda. Suntem siguri că judecătorul de la Paris va accepta plângerea împotriva lui', a conchis avocatul. Araujo a argumentat că există 'o probă' care nu a fost luată în considerare de către investigatorii din Brazilia, respectiv, imagini video de la hotelul parizian unde Najila susţine că a fost violată şi care, conform avocatului, dau indicii că delictul a fost comis.

Această afacere s-a încheiat cu bine pentru Neymar, pe 9 august anul trecut, după ce plângerea pentru viol care îl viza a fost clasată fără urmări penale în Brazilia. Neymar, cel mai scump jucător din istorie, a sosit la clubul Paris Saint-Germain în 2017 contra sumei de 222 de milioane de dolari, fiind transferat de la FC Barcelona, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel