Next Star, marele câștigător: Mihai Dobre, copilul cu minte sclipitoare: Nu eram sigur că o să câștig

Mihai Dobre (8 ani), un mic geniu din București, care i-a uimit pe toți cu mintea sa sclipitoare, a câștigat sâmbătă seara marea finală "Next Star".  

Mihai Dobre a primit trofeul în valoare de 20.000 de euro pus în joc. Premiul i-a fost înmânat de Cristina Neagu, desemnată de trei ori cea mai bunã handbalistã din lume.

"Mă simt foarte bine! Dar nu eram sigur că eu o să câștig!", spune micul geniu Mihai Dobre, câştigătorul "Next Star".

Mihai a făcut o demonstrație de calcul japonez (înmultiri şi împărţiri de ordinul bilioanelor şi miliardelor), cu ajutorul unui soroban (o cutie de numărat originară din Japonia), și a fãcut adunări în minte, contracronometru, în timp ce găsea antonime pentru cuvintele rostite de prezentatorul Dan Negru.

"Este un geniu. Este altceva decât un om normal. Dacă nu-i ofeream lui Mihai trofeul "Next Star" însemna că nu mai înțelegem ce e wow, ce e imposibil de făcut și, totuși, se poate face pe scena de la "Next Star"!", spune Pepe.

"În gale, in momentul în care a început să recite o poezie și, în același timp, să calculeze în gând, pentru mine s-a terminat sezonul. Este sclipitor, este genial", adaugă Dorian Popa.

"Astăzi, la "Next Star" , a triumfat inteligența. Consider că în această țară minunată, avem nevoie de oameni precum Mihai", spune și Lidia Buble, cea care de altfel i-a și acordat puștiul Golden Star-ul care l-a trimis direct în marea finală.

Pe locul doi, în marea finală de sâmbătă, s-a aflat Bianca Purice (8 ani), din București, care a impresionat cu un extraordinar număr de contorsionism, iar cel de-al treilea loc a fost ocupat de Melani Șerban (11 ani), din Brașov, care a interpretat fără cusur o piesa din repertoriul lui Jennifer Hudson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel