Next Star castigator 2018. Marea finala

Next Star câștigător
Next Star câștigător

Next Star își alege sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 20.00, cel de-al nouălea câștigător, în marea finală.

Cei mai buni și talentați concurenți ai actualului sezon vor intra în competiție cu șanse egale la Trofeul "Next Star" în valoare de 20.000 de euro, într-o gală de zile mari prezentată de Dan Negru și jurizată de Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa.

Unul singur dintre cele 15 nume care excelează la contorsionism și musical, la balet, percuție, roast și rezolvarea cubului Rubik, la umor, muzică și calcul japonez va fi cel de-al nouălea "Next Star". Trofeul în valoare de 20.000 de euro îi va fi înmânat câștigătorului de Cristina Neagu, căpitanul echipei de handbal a României și singura handbalistă din istoria acestui sport desemnată de trei ori, în anii 2010, 2015 si 2016, cea mai bună jucătoare de handbal din lume.

Un show longeviv

”Next Star a devenit cel mai longeviv și performant show cu copii de prime-time din România. Toate episoadele "Next Star" din sezonul acesta au fost lider de piață pe cel puțin un target de audiență. Multumim!", spune Dan Negru, prezentatorul show-ului.

Pentru că edițiile acestui sezon au fost puternice, cu mulți copii talentați, în marea finală de sâmbătă vor intra, pe lângă câștigătorii celor zece ediții, dar și de cei trei deținători ai Golden Star-urilor acordate de jurați, încă doi concurenți salvați de jurații Lidia Buble și Dorian Popa.

Așadar, sâmbătă, în Marea Finală "Next Star", Anastasia Ciobanu (8 ani), din Bacău, Andreea Bucur (13 ani), din București, corul Bravissimo, format din 45 de copii, cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani, din București, ACS Double D, format din 24 de fete, cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani, din București, Maria (10 ani) și Anelin (11 ani) din București, Melani Șerban (11 ani) din Brașov, Andra Nețoi (10 ani) din com. Obârșia, jud. Olt, Olimpia Carauleanu (11 ani) din Constanța, Nicholas Butacu (10 ani) din București, Andreea Cucu (12 ani), din localitatea Schitu Duca, jud. Iași, Bianca Purice (8 ani) din București, Alexia Fierbințeanu (12 ani) din București, Mihai Dobre (8 ani) din București, Astrid Muthu (12 ani) din Oradea și Anda Priboi (11 ani) din Bacău vor încerca să-i impresioneze pe jurații Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa cu talentul lor excepțional. Ca de obicei pe parcursul acestui sezon, și de această dată Șerban Copoț va fi alături de micii concurenți, în culise, cu sfaturi și încurajări.

Cine va fi cel de-al nouălea "Next Star", telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 20.00, în marea finală prezentată de Dan Negru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel