New York Festivals World's Best Television & Film 2015: Mircea Badea și Mihai Gâdea, clip filmat în SUA

Mircea Badea și Mihai Gâdea împărtășesc fanilor motivul pentru care împreună vor prezenta una dintre secțiunile Galei New York Festivals World's Best Television & Film 2015.

"In cateva ore incepe New York Festivals Awards, World's Best Television and Films! Televiziuni din 159 de tari se confrunta intr-o exceptionala competitie. CNN, NBC, HBO, ESPN, Voice of America si multe alte institutii media asteapta castigatorii. Antena 3 are 4 nominalizari. Am marea onoare de a prezenta impreuna cu Mircea sectiunea News& Sports in cadrul Galei", a scris Mihai Gâdea în urmă cu puțin timp pe Facebook.
 
De asemenea, Mircea Badea a postat un clip în care Mihai Gâdea anunță o premieră legată de această Gală.
 
"Se întâmplă pentru prima dată în istoria festivalului când doi jurnaliști sunt invitați al doilea an consecutiv să prezinte o secțiune din Gală. Mircea și cu mine vom prezenta secțiunea News& Sports", împărtășește Mihai Gâdea fanilor în clip. 
 
Ulterior, Mircea Badea explică de ce va prezenta împreună cu realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei" secțiunea respectivă: "Pentru că el e director la televiziunea de News și pentru că eu fac flotări".

La festivalul la care participa CNN, HBO, ESPN, SHOWTIME (printre multe alte posturi din 159 de tari), e prezenta si Antena3. In cateva ore vom afla cu ce si cu cine :)

Posted by Mircea Badea chiar el on Tuesday, 14 April 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel