New York: Două tornade au lovit în forță orașul

tornada
tornada

Două tornade puternice au lovit, sâmbătă, orașul New York, provocând numeroase pagube materiale, dar și întreruperea alimentării cu energie electrică în unele zone. De asemenea, finala feminină a turneului de tenis US Open a fost amânată din cauza intemperiilor, meteorologii avertizând că vremea rea se va menține și în următoarele zile.

În cartierele Brooklyn şi Queens din New York, cele două tornade au avariat numeroase clădiri şi a pus la pământ zeci de stâlpi de electricitate. De asemenea, mai mulţi copaci au fost smulşi din rădăcini şi au căzut pe carosabil, îngreunând traficul rutier timp de mai multe ore.

Prima tornadă a lovit cu 113 km/h în Queens. A doua, cu rafale de vânt care au ajuns până la 150 de km/h, a lovit în Brooklyn, câteva minute mai târziu, potrivit BBC, scrie Realitatea.net.

Potrivit autorităților, nicio persoană nu a fost rănită, iar un om care a rămas blocat într-un lift, în subsolul unei clădiri inundate, a fost salvat de pompieri.

Intemperiile au dat peste cap şi programul turneului de tenis US Open, finala feminină care trebuia disputată între americanca Serena Williams şi sportiva din Belarus, Victoria Azarenka, fiind amânată pentru duminică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel