NEVERSEA 2018 bilete. LEGENDA Neversea

Scutaru Cristina / 05 feb 2018 / 19:53 Salveaza PDF Comentarii
Neversea
Neversea

Neversea 2018 este un festival de vară care durează trei zile şi trei nopţi, un eveniment care reuneşte muzicieni, DJ şi artişti de talie mondială cu spectacole şi scenografii unice în lume. 

Neversea promovează diversitatea muzicii şi ideea de conectare a publicului prin puterea ei, prin încrederea într-un un viitor global pozitiv şi, bineinţeles, prin magia naturală a Mării Negre.

Primele 5.000 de abonamente pentru festivalul NEVERSEA 2018 se vor pune în vânzare începând de miercuri, 7 februarie, de la ora 12.00 până la ora 20.00.

Prețul acestora va fi de 399 de lei plus taxe și vor putea fi achiziționate doar de către cei care s-au înregistrat pe Neversea.com.

Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 900 de lei plus taxe.

Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, care va fi funcţional doar începând cu data de 7 februarie, ora 12.00, prin care va putea achiziţiona maxim 4 abonamente. Cei care nu s-au înregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului, Neversea.com.

Legenda Neversea

Legenda Neversea spune că, undeva în apele Mării Negre, există o insulă misterioasă, unde timpul stă în loc.

[citeste si]

Generații de temerari au încercat să o găsească încă de mii de ani încoace, însă fără sorți de izbândă. O profeție milenară spune că cei care vor naviga cu o Arcă fermecată spre plajele insulei își vor putea trăi tinerețea fără bătrânețe.

Din reflexia lunii pline, în apa liniștită a mării s-a ridicat o ființă milenară, Yana, protectoarea mărilor. Se spune despre Yana, că ea ar fi fost prima care a trecut prin portalul către Neversea, cu mii de ani în urmă și că este singura care îi poate călăuzi pe oameni, către deschiderea portalului spre locul unde nisipul din clepsidra timpului nu-și pune amprenta asupra vieții.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22