Neversea 2018. Anunțul Poliției Române: Nu contează cine e acolo

Descriere foto:

Aseară, Festivalul Neversea a luat startul. Cu acest prilej, Poliția Română le-a transmis un mesaj tuturor spectatorilor.

"Oficial, petrecerea a început! Nu contează cine e acolo, contează să te distrezi „corespunzător"! Porţile #Neversea, festivalul de muzică de la malul Mării Negre, s-au deschis aseară și se închid în ultimele ore ale zilei de 8 iulie. Evenimentul a fost făcut ca să te bucuri de el, alături de prietenii tăi. Tocmai de aceea, fă din Neversea o amintire frumoasă.

Pentru început, dacă ai venit cu mașina personală, e de preferat să o lași asigurată și fără obiecte de valoare în interior. Cazarea este ultima problemă a multora dintre cei care deja au ajuns. Dacă ești cu gaşca la cort, te aşteaptă şi câteva lucruri de care trebuie să ții cont: „vecini" gălăgioși sau care au început „petrecerea" prea devreme. Nu puneți la suflet micile neconcordanțe de păreri. În zona de camping o să legi sigur prietenii și poate, la anul, faceți gașca mai mare.

Ca să nu faceți cale întoarsă de la festival, nu încercați să intrați la concert cu sticle, droguri, lasere, spray-uri, cuţite, arme, obiecte contondente sau articole pirotehnice, mâncare şi băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie folosiți pelerine), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale - dacă nu sunteți acreditați special sau alte obiecte care pot răni pe alţii.

Încarcă-te cu energie bună pentru fiecare zi de festival", a fost mesajul Poliției Române, transmis în mediul online.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25