Netflix anunță oficial sezonul doi al serialului fenomen „Jocul calamarului", alături de o notă a regizorului

Facebook - Sarah Zeng
Facebook - Sarah Zeng

„Gi-hun se întoarce. Front Man se întoarce. Se apropie sezonul doi”, spune regizorul Hwang Dong-hyuk, potrivit The Independent.

Netflix a confirmat duminică (12 iunie) oficial că Squid Game va reveni pentru un al doilea sezon, după succesul său fenomenal.

În ianuarie, în timpul conferinței privind veniturile din al patrulea trimestru, CEO-ul Netflix Ted Sarandos a spus că Squid Game va avea „absolut” un al doilea sezon, adăugând că „universul Squid Game abia a început”.

Hwang Dong-hyuk, creatorul, producătorul și regizorul dramei distopice coreene, a confirmat că sezonul doi era în lucru în timpul unui interviu acordat Associated Press în noiembrie anul trecut.

Cu toate acestea, postarea de duminică este prima confirmare oficială a Netflix că serialul va reveni pe platforma sa după ce Squid Game a devenit cel mai vizionat show produs vreodată de către un serviciu de streaming, în 12 zile de la lansarea sa în septembrie 2021.

„Red light… GREENLIGHT! Squid Game revine oficial pentru sezonul doi”, se arată într-o postare pe contul oficial de Twitter al Netflix, făcându-se referire la popularul joc pentru copii din Coreea de Sud- Red Light-Green Light- care este prezentat în serial.

Postarea de pe Twitter a inclus, de asemenea, un mesaj pentru fanii emisiunii de la Hwang, care le-a mulțumit că „au iubit serialul nostru”.

Acesta a scris în nota personală: „A fost nevoie de 12 ani pentru a aduce la viață primul sezon al Squid Game anul trecut. Dar a fost nevoie de numai 12 zile pentru ca Squid Game să devină cel mai popular serial Netflix din istorie. În calitate de scriitor, regizor și producător al Squid Game sunt recunoscător fanilor din întreaga lume. Vă mulțumim că ați urmărit și iubit serialul nostru.”

Hwang a oferit informații de culise despre sezonul doi, promițând revenirea personajelor preferate de fani, printre care protagonistul Gi-hun și Jucătorul 456 (Lee Jung-jae), dar și antagonistul mascat The Front Man (interpretat de Lee Byung-hun), organizatorul jocurilor mortale.

„Omul în costum cu ddakji s-ar putea întoarce”, a adăugat Hwang, vorbind despre The Salesman (Gong Yoo), care îl recrutează pe Gi-hun pentru a participa în cadrul jocurilor.

„Îl veți urmări în premieră și pe iubitul lui Young-hee (păpușa din focul Red Light-Green Light), Cheoul-su”, a promis bărbatul de 51 de ani, în timp ce fanii s-au entuziasmat la ideea că păpușa gigantică, care a masacrat participanții la jocul Red Light-Green Light, ar putea avea un iubit robot la fel de criminal.

A fost anunțată premiera noului sezon din Squid Game. Când va avea loc

Al doilea sezon al serialului "Squid Game" ("Jocul calamarului"), cea mai de succes producţie din istoria platformei Netflix, va fi lansat la sfârşitul anului viitor sau în 2024, a dezvăluit creatorul său, Hwang Dong-hyuk, într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, relatează EFE.

Potrivit publicaţiei, această întârziere se datorează faptului că, deocamdată, Dong-hyuk "nu are decât câteva pagini cu idei", care încă nu au fost transpuse într-un scenariu final.

"Oamenii vor fi supuşi unor noi probe prin alte jocuri", a explicat creatorul serialului sud-coreean, care a lăsat în suspans o întrebare pentru fanii serialului: "Este posibilă solidaritatea între oameni?".

În ianuarie, Netflix a confirmat oficial că va exista un al doilea sezon, iar directorul executiv al companiei, Ted Sarandos, afirmase atunci că universul "Squid Game" este "la început".

Serialul, conceput ca o alegorie la capitalismul mondial, s-a consacrat ca producţia cu cele mai multe ore de vizualizare pe Netflix, cu 1.650.450.000 de ore de reproducere.

Platforma a plătit în 2021 peste 21 de milioane de dolari pentru drepturile celor nouă episoade din primul sezon şi se estimează că investiţia a generat beneficii de peste 870 de milioane de dolari.

De asemenea, "Squid Game" a câştigat trei Globuri de Aur anul acesta şi a devenit primul serial în altă limbă decât engleza şi, prima producţie sud-coreeană care a obţinut patru nominalizări la Premiile Screen Actors Guild (Sindicatul Actorilor Americani).

Protagoniştii serialului, Lee Jung-jae şi Hoyeon Jung, au fost recompensaţi cu Globul de Aur la categoriile cel mai bun actor şi, respectiv, cea mai bună actriţă într-un serial dramatic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel